FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Portarul Valentin Cojocaru are şansa de intra în istoria Stelei!

În urmă cu doi ani, Cojocaru a fost în probe la Liverpool
În urmă cu doi ani, Cojocaru a fost în probe la Liverpool

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 10:14

Dacă va deveni titular, Valentin Cojocaru ar fi singurul portar crescut de Steaua ajuns în formaţia de bază.

Mihai Stoica a anunţat că în eventualitatea în care Ciprian Tătăruşanu nu-şi va prelungi angajamentul, şi-ar dori ca titularul postului de portar să fie Valentin Cojocaru, care a împlinit 18 ani pe 1 octombrie. Dacă se va întîmpla acest lucru, Cojocaru ar deveni primul goalkeeper crescut de Steaua care ajunge om de bază!

În întreaga istorie de 66 de ani a roş-albaştrilor nu s-a mai întîmplat acest lucru. Toţi marii portari din trecutul "militarilor", Helmuth Duckadam, Dumitru Stîngaciu, Vasile Iordache, Ilie Savu, Ion Voinescu şi alţii, au fost aduşi în Ghencea după ce făcuseră junioratul la alte cluburi.

"Eu pariez pe Cojocaru. Am mai multă încredere în acest copil decît am avut în Arlauskis atunci cînd l-am adus la Urziceni. Sper ca Gigi să nu se opună" ( Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Eric costă un milion euro!
Preşedintele celor de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a precizat că preţul de transfer al lui Eric de Oliveira e de un milion de euro: "Cred că e un preţ corect pentru Eric ţinînd cont că sîntem vicecampioni şi că jucăm în grupele Europa League. Preţul jucătorilor e altul faţă de ce am vîndut pînă în acest moment. Cota tuturor a crescut, avem fotbalişti puternici şi cu experienţă. Nu vreau să plece nimeni la iarnă, nici Eric, dar orice se poate negocia". În vară, Pandurii l-au cumpărat pe mijlocaşul brazilian de la Mediaş cu 400.000 de euro.

Piovaccari, incert
Mihai Stoica a comentat desele accidentări ale roş-albaştrilor: "E un sezon solicitant. Anul trecut n-am avut probleme de genul ăsta. N-au fost probleme musculare. Acum realizează toată lumea că una e să joci în Europa League, indiferent de numele adversarului, şi alta e în Champions League. Prezenţa lui Piovaccari în meciul cu Pandurii e sub semnul întrebării în acest moment. Să sperăm că măcar Alex Chipciu va fi apt sută la sută pentru partida de la Tîrgu Jiu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
victor33
victor33  •  15 Noiembrie 2013, 19:56
Postat de chimistul_99 pe 15 Noiembrie 2013, 11:37

E adevarat ca a aparat mai putin, dar cred ca si Daniel Gherasim provenea din centrul de copii si juniori Steaua . Si Eugen Nae , nu ? Poate gresesc ,nu sunt sigur .

Nae e de la Sportu, parca...

iiioooo
iiioooo  •  15 Noiembrie 2013, 14:11

AI 6 EURO LA INREGISTRARE INCEARCA SI TU ACUM VIITORUL IN PUBLICITATE CU MAIL DIRECT : ://www.maildirect.ro/inregistrare/763e29609f91bf85e39182e7907ba742 ESTE VORBA DESPRE UN SITE CARE ITI TRIMITE EMAILURI SI TU DOAR LE CITESTI SI PRIMESTI BANI, NU AI NIMIC DE PIERDUT , INREGISTREAZA-TE SI CASTIGA BANI USOR SI RAPID !! INCEARCA ACUM !!!!

thor29
thor29  •  15 Noiembrie 2013, 12:33

cred si eu ca e primul din istorie , 99% din jucatorii stelei au fost luati cu "japca" de prin alte parti .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează