FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA, AZI, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Portarul Supici a turbat! Bosniacul a vrut să-l bată pe team-managerul Daniel Stanciu!

Nemanja Supici, Supici, Poli Timisoara
Nemanja Supici, Supici, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Portarul a ameninţat că-l "lucrează" cu interlopii pe Stanciu, clubul cere sprijinul Poliţiei!

Spiritele s-au agitat brusc la Poli înaintea meciului cu "U" Craiova, principalul protagonist fiind portarul Nemanja Supici (28 de ani). Bosniacul a cerut din nou voie să plece acasă, fiind de notorietate faptul că acesta se învoieşte la fiecare două săptămîni, dar de această dată s-a lovit de refuzul team-managerului Daniel Stanciu. Dialogul purtat de cei doi a deraiat urît.

Supici: Daniel, nu pot să vin la antrenament pentru că mă doare piciorul. Aş vrea să plec acasă la doctorul echipei naţionale şi să mă întorc luni.
Stanciu: Poftim?! Iarăşi vrei să pleci? În fine... Dar de ce îmi spui mie? Te-am învoit de atîtea ori. Nu mă mai interesează.
Supici: Eu sînt accidentat şi vouă nu vă pasă. Nu mă ajută nimeni în clubul ăsta!
Stanciu: Băiete, vorbeşte cu doctorul şi cu antrenorul, eu nu te mai învoiesc! Din partea mea, poţi să pleci şi nici să nu te mai întorci!

A fost momentul în care Supici s-a îndreptat ameninţător spre Daniel Stanciu, iar martorii oculari au povestit pentru gsp scene incredibile. "Arsenalul"  portarului a cuprins ameninţări cu lumea interlopă, înjurături şi promisiuni de bătaie! "Pun interlopii pe tine", i-a urlat Supici lui Stanciu. Acesta s-a temut că va fi lovit, dar a încercat să-şi păstreze calmul. Nervii s-au domolit, dar team-managerul a vorbit apoi cu Iancu, decizia fiind clară: bosniacul va fi exclus din lot.

Iancu: "Mergem la Poliţie"
Patronul timişorenilor a avut o reacţie fără precedent după ce a aflat de incident. "Din acest moment este un conflict între Supici şi club, iar acest lucru va fi tratat foarte dur. Atitudinea lui golănească, subliniez, golănească, nu va scăpa nepedepsită! Vom face o plîngere la Poliţie, pentru că nu putem accepta aşa ceva. Va trebui să răspundă pentru ameninţările pe care le-a proliferat. După anchetă vom lua măsurile în consecinţă", a spus Marian Iancu.

Transfer ratat
Iancu admite că transferul lui Supici pe Bega a fost o mare greşeală a clubului. "Ni s-au dat referinţe foarte bune despre el, dar, din păcate, evoluţiile lui din preliminariile Campionatului Mondial ne-au păcălit. Am aflat apoi că acest comportament nu este unul dezvoltat aici, la Timişoara. El a avut incidente asemănătoare şi cu alţi colegi de la fostele sale echipe", a explicat patronul.

"Supici are şi antecedente. Conflictul cu Stanciu nu este o premieră. Acum cîteva zile, a jignit şi a înjurat femeile şi angajaţii din club"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

1 meci a jucat Supici pentru Poli. El a venit gratis, în septembrie 2009

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  07 Mai 2010, 10:21

Taranul asta de Stanciu nu stie scrie.E spionul Urziceniului si a lui Becali la POLI.Un parvenit si un lingau.I-a supt-o lui Gheara,Giovani,Puscas,Netoiu samd.

 •  03 Aprilie 2010, 14:05

bai inteligentilor cand faceti o posibila echipa pt. meci mai documentati`va si voi despre jucatorii care sunt suspendati . luchin nu are cum sa joace pe dreapta pt ca trebuie sa stea in centru in locul lui mera care este suspendat din cauza rosului de la astra !

 •  03 Aprilie 2010, 12:01
Postat de sundancekid pe 03 Aprilie 2010, 09:56

Bat juvetii !!! 2 - 0 !!!

Esti mandru ca v-a aranjat arbitrul meciul?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează