FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - NISTRU OTACI 2-0

Portughezul Camora a fost MVP-ul partidei de ieri cu Nistru Otaci » Comoara lui Costa

Camora
Camora

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 21:04

Fundaşul stînga a impresionat prin urcările sale în ofensivă, într-un meci rezolvat după pauză de Hora şi de Ronny


După aproape 30 de zile de cantonament, clujenii caută încă o formulă de joc care să ofere garanţia unui start de retur în forţă. Ieri, CFR a folosit garnitura de rezervă. Dintre cei care au început amicalul cu Nistru Otaci, doar Peralta şi Panin ar putea apărea printre titularii din prima etapă, Weldon şi Camora fiind suspendaţi pentru meciul cu Tg. Mureş. Clujenii au ratat la foc automat, în faţa unui adversar modest.

Camora, debordant
În prima repriză, doar fundaşul portughez Camora a părut că înţelege utilitatea unui meci de verificare. Fundaşul stînga a dominat partea de teren în care acţionează, apărînd în două rînduri la finalizare (20, 40). Pe dreapta, Panin a demonstrat că poate cîştiga, la fotografie, cursa cu Lionn, pentru un loc de titular. Fundaşul de 34 de ani a rezolvat singura ocazie a moldovenilor (13), cînd a respins de pe linia porţii la o acţiune facilitată de o neînţelegere între Nuno Diogo şi Mincă.

Celestino nu e Renan
Costa a folosit din nou modulul 4-2-3-1. Peralta şi Celestino au jucat în faţa apărării. Fostul mijlocaş al lui Belenenses n-a impresionat. A încercat să finalizeze de la distanţă, fără succes, şi şi-a asumat şi rolul de executant a majorităţii fazelor fixe, cu două lovituri libere trimise direct în zid.

De Zerbi, 90 de minute
"Decarul" lui CFR Cluj a fost integralist în meciul de ieri. Italianul a evoluat în banda dreaptă timp de 60 de minute, acolo unde titularul de drept e Sougou, şi a trecut apoi în spatele atacantului central. De Zerbi a luat prim-planul la cîteva din acţiunile ofensive ale clujenilor şi a intrat în combinaţia cu Weldon şi Ronny, la al doilea gol al "vişiniilor".

Weldon şi Kapetanos, fără gol în 7 meciuri
Un motiv de îngrijorare pentru Costa stă în faptul că atacanţilor săi le lipseşte golul, în pregătiri. Cadu e golgeterul echipei, în condiţiile în care Weldon şi Kapetanos n-au nici o reuşită. În faţa moldovenilor, Weldon a părut total neimplicat. A ratat dintr-o poziţie ideală în prima parte (20), pentru ca în a doua repriză, servit excelent de Peralta, să tragă în portar!

CFR Cluj - Nistru Otaci 2-0
Au marcat: Hora (53), Ronny (59)
CFR Cluj: Mincă (Stăncioiu, 46) - Panin (Rui Pedro, 77), Nuno Diogo, Maftei, Camora - Celestino, Peralta (Vranjes, 65) - De Zerbi, Hora (B. Sare, 65), Ronny - Weldon (Kapetanos, 77). Antrenor: Jorge Costa

INBOX
- Stojan Vranjes a jucat în ultimele 25 de minute. Bosniacul a evoluat în faţa apărării şi a deposedat în ultimul moment, la o ocazie a moldovenilor venită după o greşeală a lui Maftei.
- Marius Lăcătuş (antrenor FCM Tg. Mureş) şi Augusto Inacio (antrenor FC Vaslui) au asistat la partida de ieri. CFR va evolua împotriva lui FCM în prima etapă din 2012
- Sorin Cîrţu s-a întreţinut cu Sixto Peralta la finalul partidei. Fostul antrenor al CFR-ului declarase după plecarea de la Cluj că Peralta şi Tomas Costa sînt cei mai buni mijlocaşi din Liga 1. Între timp, Costa a ajuns în Argentina, la Colon.

AMICALELE CFR-ului
CFR Cluj - TSV 1860 Munchen 1-2
A marcat: Sougou
CFR Cluj - Austria Viena 0-0
CFR Cluj - Cernomoreţ Odessa 0-3
CFR Cluj - Litex 1-0
A marcat: Cadu (pen.)
CFR Cluj - Zilina 2-2 (6-3 d.p.)
Au marcat: Hora (pen.), Cadu (pen.)
CFR Cluj - MFK Kosice 3-1
Au marcat: Cadu (pen.), G. Mureşan, Sougou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează