FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Costly va fi amendat, iar pe impresarul său îl vom da în judecată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Adrian Porumboiu spune că hondurianul Costly e dorit de două formaţii, dar nu a dorit să facă public numele acestora. Totodată, finanţatorul vasluian a anunţat că fotbalistul va fi amendat pentru că nu s-a prezentat la reunirea lotului.


"Costly nu s-a prezentat, va fi amendat, deja are 25 la sută o sancţiune care nu e încă ratificată la Ligă. Are şi un impresar pe care îl vom da în judecată, pentru că-l ţine ascuns. Nu ştiu ce vor, obligaţiile financiare sînt la zi, nu văd de ce se comportă aşa. O să se întîmple la fel ca în cazul Ljubinkovici. Două echipe care îl vor pe Costly.

Despre antrenor ce pot să spun? Sînt foarte mulţumit de Lopez-Caro, nu va pleca decît după 3 ani de zile. Vom mai face transferuri", a spus Porumboiu la "GSP TV PLUS"

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
casian777
casian777  •  03 Iulie 2010, 21:58

ce om serios a transferat Vaslui:)) bine ca nu a venit la Steaua !

bek
bek  •  03 Iulie 2010, 20:40

crocodilii de la CFR il lucreaz pe la spate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează