FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Dacă are onoare, Caro ar trebui să plece singur!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Deşi după terminarea meciului Adrian Porumboiu nu a făcut nici o declaraţie prin care să-l acuze pe antrenorul Juan Ramon Lopez Caro, la două ore distanţă finanţatorul Vasluiului i-a spus lui Ovidiu Ioaniţoaia că aşteaptă un gest de onoare din partea tehnicianului spaniol.

 

"În urmă cu cîteva minute am discutat cu Adrian Porumboiu, care mi-a spus că dacă ar avea onoare, Caro ar trebui să plece!", a spus Ovidiu Ioniţoaia la Recursul etapei, emisiune pe care o moderează la GSP TV.

Juan Ramon Lopez Caro a preluat Vasluiul în luna iunie şi a semnat un contract pe trei ani, avînd o clauză de reziliere de un milion de euro.

După primele 5 etape Vasluiul are un singur succes fiind pe locul 12, cu 5 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
rapan
rapan  •  23 August 2010, 11:24

IASI=desfiintare

cristi1973
cristi1973  •  23 August 2010, 10:07

Porumboiu nu vede ca Kuciac nu mai apara nimik iar Wesley nu mai joaca sau nu mai vrea sa joace nimica !!! Trebuia sa ii lase sa plece daca aveau oferte bune , sau sa-i trimita la echipa a doua. De antrenor ce sa spun: a stricat toata munca din ultimii 2 ani . Doar Piturca ar mai putea salva cate ceva , dar nici el nu pote face minuni cu toti pensionarii adusi de galatic.

mateiserban
mateiserban  •  23 August 2010, 01:50

wesley nu a facut un tackling de cand a inceput sezonul. o echipa fara individualitati de marcacum e steaua, dar cu jucatori muncitori ca surdu, tanase sau bicfalvi care au mancat terenul a meritat victoria

Vezi toate comentariile (11)
Comentează