FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - RAPID 2-3

Porumboiu l-a desfinţat pe şeful CCA: "Crăciunescu conduce ca în Columbia, cu pistoalele pe masă!"

Eliminarea lui Pavlovici a încins un meci care pînă atunci se desfăşura destul de calm Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Eliminarea lui Pavlovici a încins un meci care pînă atunci se desfăşura destul de calm Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 00:27

Porumboiu l-a desfiinţat pe şeful CCA, iar Lucescu jr. a urlat la adresa lui Kovacs, care condus slab partida de aseară.

La un singur lucru vasluienii şi rapidiştii s-au pus de acord: arbitrajul lui Istvan Kovacs de aseară! Răzvan Lucescu a început primul: "Kovacs a dat un cartonaş jenant la Deac, l-a eliminat complet nemeritat. Am vorbit cu Ciprian la pauză şi mi-a spus că se simte vînat de arbitru. Convenisem cu el să-l schimb după zece minute din partea a doua, dar n-am mai apucat. E o victorie uriaşă pentru noi, avînd în vedere ce se întîmplă cu arbitrajul".

Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit şi el la adresa "centralului" din Carei. "Deac nu merita cartonaş galben, iar la 2-2, Wesley a fost oprit eronat pe motiv de ofsaid, deşi scăpase singur cu Dani Coman. Kovacs este un arbitru făcut în eprubetă, pentru interese, el m-a tocat şi cu Astra. E un arbitru promovat cu dedicaţie, are rădăcini adînci, e făcut să servească două-trei echipe! Sînt unele cluburi împotriva cărora nu dă nici un aut împotrivă, iar eu sînt tocat mărunt în toate jocurile!", a spus finanţatorul galben-verzilor la Fanatik Show.

Apoi l-a făcut praf pe Ion Crăciunescu. "Lui Crăciunescu îi exultă mustaţa de bucurie, el îi învaţă pe ăştia să dea cartonaş roşu la orice atingere şi apoi vine cu tabla să ne explice şi să-l cocoloşească pe Kovacs! Îi creşte inima lui Ion cînd pierd eu, el conduce sub formă de dictatură, ca în Columbia, cu pistoalele pe masă. Marius Avram, de exemplu, e un arbitru corect, dar i se aprind lămpile lui Crăciunescu cînd îl vede, doar din cauza lui taică-su'. În schimb, ţine în braţe toate hahalerele!".

"Dacă în retur nu vor fi aduşi arbitri străini, acest campionat nu se va termina, ascultaţi ce vă spun! Ce dacă nu e de acord Crăciunescu?! Nu el decide, ci Comitetul Executiv!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Avem un campionat unicat, în care 7-8 meciuri pe etapă sînt stricate pe etapă, iar şeful arbitrilor stă la televizor şi comentează" Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Am avut penalty şi la Teixeira, arbitrul ne-a dezavantajat total. Bravo lui Răzvan şi băieţilor că au învins împotriva a tot ce s-a întîmplat!" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
alpin
alpin  •  21 Decembrie 2011, 09:08

Si mie imi plac arbitrii noetri la nebunie! De-ar muri astazi, ca sa nu pateasca ceva rau de Craciun!!! Dar, aseara, chiar s-a arbitrat bine. Fara parti-pris!! Chiar daca au fost greseli - ca oameni suntem - au fost erori umane, existente peste tot in lume. Oricat mi-as dori sa injur arbitrii, aseara nu am gasit motive. Ce vina au ei ca, la 1-0 - si stapanind clar meciul! - moldovenii au gafat copilareste?! Ce vina au ei ca unii jucatori nu-si pot controla miscarile?!? De acord, la noi prea se dau usor galbene si rosii. Prefer un Balaj care intelege jocul. Dar jucatorii cunosc maniera de arbitraj a unor arbitri; ar trebui sa-si adapteze jocul in acest sens. Nu invers!

soringhise
soringhise  •  21 Decembrie 2011, 02:06

pe langa victoria rapidului, pe langa faptul ca rapid are cel mai usor program in retur, jucand deja in deplasare cu toate echipele din primele 9 cu exceptia cfr-ului, pe langa faptul ca pt. rapid urmeaza 6 etape cu o singura deplasare la brasov unde sper sa faca un "blat", ca la vaslui, ca sa inceapa derbiul cu dinamo de pe teren propriu cu cel putin 3 puncte in fata, cel mai mult din seara asta ma bucura faptul ca meciul asta, fc vaslui-fc rapid, a semnat disparitia celui de-al doilea bucsaru din fotbalu romanesc; d-l porumboiu e nervos ca de la primavara nu mai are bani sa plateasca contractele fabuloase pt romania, ale lu wesly, adailton si sanmartean, 3-4 sute de mii de euro,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează