FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - GLORIA BISTRIŢA 0-1

Porumboiu: "Nu avem echipă, nici cînd am promovat nu am jucat aşa prost"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat după înfrîngerea echipei sale, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, că antrenorul Marius Lăcătuş este vinovat pentru prestaţia elevilor săi.

"Din păcate, se pierd puncte foarte importante. Am fost lamentabili. Nu mai  este vina mea. Nu înţeleg jocul, deşi nu este aşa greu. Am fost penibili, nici cînd am promovat nu am jucat aşa prost. Am ratat şansa de a ne apropia de primele locuri, dar parcă e un făcut: cînd să ne apropiem, ne îndepărtăm.

Lipsesc multe, nu avem echipă, l-am atenţionat pe Lăcătuş la meciul cu Braşov că nu avem prospreţime în joc. De vină este antrenorul, că doar nu e soacră-mea, că e moartă, Dumnezeu s-o ierte! Cum şi asumă onorurile, antrenorul trebuie să-şi asume şi eşecurile", a spus Porumboiu, conform Mediafax.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
 •  17 Martie 2010, 09:20

nu sunt un fanul lui lacatus,dar sa nu uitati ca lacatus a avut 6 victorii in campionat si doua in cupa consecutiv. de ce nu ia-ti cerut atunci demisia? vasluiul la ce vedeta au ar trebui sa bata tot la scor,dar ei au numai vedete, daca vor joaca daca nu,nu. atat vedete.conditii,bani dar la joc au plumb in picioare si nu mai pot alerga si darui.ar trebui intrat in ei putin ca la cluj, dinamo, steaua vad ca da roade. trebuie dictatura si la vaslui si vor juca.au libertate prea mare.

 •  15 Martie 2010, 12:45
Postat de pe 15 Martie 2010, 10:46

la o simpla sinteza nu ai ANTRENOR. cea jucat echipa si a cistigat era de la vechiul antrenor acuma se vede valoarea lui marius puscarie lacatus. ca jucator a facut ceva doar cind facea teatru ca antrenor e la fel teatru e de el, daca se doreste cupele europene, SCHIMBAL repede sau mai lasal s-o ia si de la Iasi :)))

PT. TOTI TRISTII, CONTEAZA LA FINAL REZULTATELE DIRECTE PT. CA DUPA CUM SE JOACA CAMPIOANA SE VA DECIDE LA MECIURI DIRECTE,IAR VASLUIUL O SA VA DEA LA GURITA TRISTILOR,SA-I MOLFAITI MACIUCA LUI LACATUS,ARE CEL MAI CLSAMENT LA NR. DE MECIURI PE BANCA ATAT LA STEAUA CAT SI LA VASLUI,ASA CA MAI SOARBETI ODATA TRISTILOR

 •  15 Martie 2010, 12:37

HEY,MISTER ,,PORUMB,,,EXISTA UN DUMNEZEU!CE PARSIV AI FOST,TE-AI CAM BAGAT PESTE TOATE TRANSFERURILE PE CARE LE INCERCA STEAUA!DUMNEZEU TE VEDE!AI RAS CA STEAUA E VAI DE EA SI O SA TERMINE JOS,DUMNEZEU TE VEDE!ASA CA REPET,NU MERITI,DUPA CUMAM MAI SPUS SI IN PAUZA COMPETITIONALA,NU MERITI,DIN CAUZA RAUTATII PE CARE O AI,MAI MULT DE LOCUL 7!!!!SA-TI FIE RUSINE,ADRIAN PORUMBOIU!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează