FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Post nou pentru Nica » Ce improvizaţie vrea să facă Ţălnar pentru derby-ul cu Rapid

Nica se va bate pentru titularizare pe stînga cu Burnea şi cu Crăciun
Nica se va bate pentru titularizare pe stînga cu Burnea şi cu Crăciun

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 20:53

Muşat a fost scos vinovat pentru golul şi oportunitatea de a egala ale lui Păun, astfel că fundaşul de 19 ani are şanse mari să apară în locul său în derby-ul cu Rapid.

Cristi Pulhac a plecat la Qabala (Azerbaidjan), iar problema fundaşului stînga s-a văzut de la primul meci oficial al lui Dinamo. Nicolae Muşat a început titular contra Braşovului, dar a avut o evoluţie oscilantă. În prima repriză s-a descurcat bine, iar în partea a doua gafele sale îi puteau costa pe "cîini" victoria.

Cornel Ţălnar l-a schimbat pe fotbalistul de 26 de ani în minutul 80, exasperat de erorile sale. La golul de 2-1, al lui Georgian Păun, din minutul 60, "stegarul" l-a întors pe toate părţile pe Muşat, a tras la poartă, iar mingea deviată de Grigore a intrat în poartă. Apoi, în minutul 77, acelaşi Păun a lovit bara, iar mingea a ajuns la el după ce Muşat s-a complicat şi a pierdut mingea în faţa lui Batin, care a centrat în faţa porţii.

Erorile fundaşului stînga îl vor costa locul printre titulari în partida cu Rapid, de duminică, ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Digi 1. Constantin Nica a intrat în locul lui Muşat cu Braşovul şi va evoluat pe stînga şi în derby-ul din Grant.

Supărat că nu s-a transferat
Alături de Muşat, Dragoş Grigore a fost unul dintre cei mai slabi jucători dinamovişti contra "stegarilor". La golul lui Păun a fost un lanţ al greşelilor, Grigore fiind cel din care mingea a deviat în poartă din cauză că apărătorul s-a întors cu spatele, în loc să-şi întîmpine adversarul. Stoperul de 26 de ani e supărat că nu a fost lăsat să plece în această iarnă, însă oficialii au considerat că oferta de 100.000 de dolari de la Tianjin Teda pentru un împrumut pe 6 luni a fost prea mică.

"Trebuia să facem noi ceva ca să avem emoţii pe final de meci! Am cam tremurat la bara lui Păun, nu e normal să ai superioritate numerică şi să se întîmple asta" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

4,75 e media notelor GSP obţinute de Muşat, în cele 4 partide disputate în Liga 1 în acest sezon

13 meciuri a jucat Nica pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1, în 10 fiind integralist

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Au scăpat de suspendare
Dănciulescu, Alexe şi Matei n-au fost avertizaţi în meciul cu "stegarii" şi vor putea fi pe teren la derby-ul din Giuleşti, runda viitoare. În schimb, Rus şi Curtean au văzut cîte un "galben" şi, împreună cu ceilalţi trei, sînt la un singur cartonaş de suspendare. După Rapid, urmează meciul cu Concordia, acasă.

Negoiţă promite bani. În viitor
Ionuţ Negoiţă e mulţumit de succesul cu Braşovul şi le dă veşti, pe jumătate bune, jucătorilor: "Şi-au făcut treaba, îi felicit pe băieţi, restul e în curs de rezolvare. Mă refer la bani. Sper cît mai repede şi într-o variantă optimă. Dar nu pe termen scurt, ci în viitorul apropiat, e o chestie de săptămîni. Doar eu am fost la meci dintre acţionari, întrucît domnul Badea a avut ceva probleme de sănătate, iar domnul Săvulescu nu mai este în staff".

"Nu e bine pentru Dinamo"
Marius Alexe a marcat de două ori cu Braşovul, a ajuns la cota de 9 goluri în campionat, iar acum zice că e pregătit acum să puncteze şi împotriva Rapidului, aşa cum a făcut-o în tur, cînd reuşitele sale au adus victoria: "Avem cu toţii un moral excelent pentru meciul viitor. Şi Rapidul are jucători tineri, dar vrem să dovedim că putem ajunge pe locul 3. Situaţia de la club rămîne neplăcută, nu vorbeşte nimeni cu noi, sperăm să se rezolve curînd. E o situaţie ce nu face bine lui Dinamo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
adimutu14
adimutu14  •  26 Februarie 2013, 20:13

Pai sa il foloseasca! Nica e mai bun pe stanga oricum decat Musat desi nu prea le are cu piciorul stang. Nica trebuie folosit cat mai mult pentru ca e un adevarat talent si in vreo 2-3 anii poate ajunge la un club foarte mare.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  26 Februarie 2013, 19:32
Postat de neuer1606 pe 26 Februarie 2013, 11:49

Daca va juca titular...vad ca Talnar il prefera pe Rus sau Musat in detrimentul lui.

si Rus si Musat au jucat foarte bine!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  26 Februarie 2013, 19:31

Batin si mai ales Paun sunt jucatori care poseda o tehnica foarte buna,nu avea ce face...in schimb Grigore a jucat destul de slab si golul l-am primit din cauza lui....oricum Talnar da dovada de prostie daca alege sa improvizeze in loc sa joace cu un fundas stanga de meserie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează