FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poveştile din spatele numerelor » Cum îşi motivează trei dinamovişti noile alegeri de pe tricouri

Dorin Rotariu (dreapta) a renunţat la 3 şi a ales fostul număr al lui Curtean, 8
Dorin Rotariu (dreapta) a renunţat la 3 şi a ales fostul număr al lui Curtean, 8

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 22:57

Trei titulari ai "cîinilor" au ales alte numere pe tricouri decît cele cu care erau obişnuiţi suporterii din Ştefan cel Mare.

Dorin Rotariu, 18 ani, principalul marcator din tur al lui Dinamo, cu şase reuşite a trecut de la numărul 3 la 8 pentru o mai bună vizualizare în faţa scouterilor care vin tot mai des să-l urmărească la meciuri.

O dată cu acest număr a venit însă şi o mare responsabilitate pentru tînărul mijlocaş. În trecut, la Dinamo alţi trei jucători de legendă au purtat 8 pe spate: Dudu Georgescu, Gigi Mulţescu şi Florentin Petre.

Acest lucru nu l-a speriat însă pe Roti: "Sînt conştient de greutatea acestui număr şi sper să evoluez chiar mai bine decît pînă acum, pentru a bucura fanii lui Dinamo"

Pierderea lui Lazăr
Mijlocaşul de bandă dreaptă Valentin Lazăr, 24 de ani, a ales să-şi schimbe numărul de pe tricou dintr-un motiv trist pentru el, aşa cum a declarat pentru Gazetă: "Deşi am jucat aproape toată cariera cu numărul 13, din păcate bunica mea a murit luna asta în ziua de 13 şi am ales să schimb numărul pentru a nu-mi aminti de pierderea suferită. Noul număr, 93, reprezintă anul în care s-a născut iubita mea".

Ultimul jucător care a ales să-şi schimbe numărul de pe tricou este fundaşul stînga Steliano Filip, 19 ani, care a evoluat pînă acum cu 33, dar a ales 77. Steliano : "Îmi place să joc cu 7 pe spate, aşa jucam şi la Timişoara, dar cum 7-le este luat de Cătălin Munteanu, m-am mulţumit cu 77".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Martie 2014, 22:52
Postat de antimilitienisecuristi pe 22 Februarie 2014, 10:12

Cand returneaza Anghelache Ghetele de aur furate?

A incercat si Piturca cu Alecsandrescu si Valentin Ceausescu , dar nu le-a iesit, era prea prea impiedicat ...parca il vad cu mopul ala in cap ! De returnat...cand o sa returnati si voi titlurile ale din anii 90, luate cu japca , ce seamna izbitor cu ce ati facut in tur ! Altceva ?

bamse1901
bamse1901  •  23 Februarie 2014, 16:31

cam nenorocoase nr voastre astazi

dash.berlin
dash.berlin  •  22 Februarie 2014, 21:57
Postat de antimilitienisecuristi pe 22 Februarie 2014, 10:12

Cand returneaza Anghelache Ghetele de aur furate?

:)))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează