FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prăpastie de 3.000 de euro » De ce se tergiversează transferul lui Tudose la Dinamo

Alex Tudose a evoluat în carieră pentru Oţelul, Steaua, UTA, Gloria Buzău şi Gloria Bistriţa
Alex Tudose a evoluat în carieră pentru Oţelul, Steaua, UTA, Gloria Buzău şi Gloria Bistriţa

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 14:05

Alexandru Tudose a negociat transferul la Dinamo, însă părţile nu se înţeleg încă asupra contractului: jucătorul vrea 6.000 de euro lunar, clubul îi oferă jumătate din sumă.

Dinamo a găsit, în sfîrşit, fundaşul central liber de contract pe care îl căuta pentru a le face concurenţă lui Dragoş Grigore şi lui Srgian Luchin. Numai că, deşi nu trebuie să achite nici un ban pentru transferul său, aspectul financiar tot dă bătăi de cap.

Alexandru Tudose s-a întîlnit cu oficialii clubului şi a discutat despre posibilitatea de a îmbrăca tricoul alb-roşu. Stoperul de 25 de ani, care a evoluat ultima dată la Gloria Bistriţa, şi-a arătat disponibilitatea de a juca în Ştefan cel Mare, însă negocierile s-au poticnit cînd a venit vorba de salariu.

Fostul jucător al Stelei din perioada 2005-2010, unde a jucat 10 meciuri, a solicitat un salariu lunar de 6.000 de euro, însă roş-albii doresc să-i ofere doar jumătate din sumă, dar cu un bonus consistent la semnătură şi cu prime în funcţie de performanţele individuale. "Am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu am luat nici o decizie momentan, nu este nimic sigur. Aştept să mă întîlnesc cu ei şi apoi voi vedea ce se va întîmpla, eu mai am şi alte oferte, din afara ţării", a spus Tudose.

11 meciuri a jucat Tudose pentru Gloria Bistriţa în Liga 1, în acest sezon, el fiind căpitanul ardelenilor

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Tudose, conform site-ului specializat transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
robert1205
robert1205  •  27 Februarie 2013, 21:32

cred ca e mai bun decat GRIGORE

dnbstep
dnbstep  •  27 Februarie 2013, 19:58
Postat de gabineg pe 27 Februarie 2013, 18:40

Cine e ... Tudose ?!?

unu pe care l-a dat Steaua afara cica :)))) dar nu aveti voi asa bani...pt asa valoare de jucator =)))

gabineg
gabineg  •  27 Februarie 2013, 18:40

Cine e ... Tudose ?!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează