FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prea tehnic pentru binele lui » Deşi e în formă, Cosmin Matei nu prinde echipa lui Bonetti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 14:17

Matei a intrat perfect în joc la Braşov şi i-a adus un punct lui Dinamo. E cerut de şefi mai des în echipă, însă Bonetti consideră că mijlocaşul ţine prea mult de minge


De doar 7 minute a avut nevoie Cosmin Matei la Braşov pentru a marca golul ce le-a adus "cîinilor" un punct în clasament. Conducerea şi Cornel Dinu au lăudat iniţiativa lui Dario Bonetti de a scoate un fundaş, pe Scutaru, şi de a forţa cu un mijlocaş de creaţie, Cosmin Matei.

Însă, la începutul meciului, şefii strîmbaseră din nas cînd au văzut primul "11" contra "stegarilor", fiind nemulţumiţi de titularizarea lui Muşat în locul lui Curtean în linia mediană şi a lui Laurenţiu Rus ca atacant dreapta în locul lui Cosmin Matei! Matei a fost accidentat în primele două etape, dar netitularizarea sa la Braşov nu are cauze medicale. Sursele Gazetei au dezvăluit de ce mijlocaşul de 20 de ani nu este pe placul lui Bonetti.

"Încă din perioada de pregătire, cînd Cosmin jucase foarte bine şi chiar marcase de două ori, Dario l-a certat. I-a spus că driblează excesiv, că ţine prea mult de minge şi că vrea de la el să joace din maximum trei atingeri. E nevoie şi de jucători care să rupă ritmul, să dribleze, aşa cum sînt Matei şi Curtean, ambii însă mai mereu rezerve", au povestit apropiaţi ai echipei.


"Matei este un jucător cu calităţi, dar el trebuie să aibă continuitate în evoluţii pentru a dovedi că este un fotbalist de valoare al lui Dinamo"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

5.000 de euro pe lună este salariul lui Matei în Ştefan cel Mare, plus bonusuri de performanţă

Vopsesc iarba!
Gazonul de pe Arena Naţională arată deplorabil, cu bucăţi mari de iarbă arsă, iar oficialii Barcelonei se tem ca nu cumva Messi şi compania să rişte vreo accidentare. Organizatorii evenimentului au găsit cea mai rapidă şi mai bună soluţie, şi anume să vopsească iarba! Ieri, catalanii au anunţat şi lotul pe care îl vor deplasa la Bucureşti. Vedetela Messi, Xavi, Pique, Fabregas, Iniesta, Villa, Afellay şi Jordi Alba vor fi sigur pe teren, sîmbătă, contra lui Dinamo.

"Danciu" cu recordurile
Ionel Dănciulescu nu e la Olimpiadă, joacă destul de rar pentru Dinamo, dar de fiecare dată cînd o face mai bate cîte un record. După partida de la Braşov, unde a evoluat doar 4 minute, atacantul de 35 de ani a bifat cea de-a 486-a prezenţă în primul eşalon şi a trecut pe poziţia secundă în acest clasament, depăşindu-l pe Florea Ispir. Danciu-gol mai are nevoie de doar 4 apariţii pentru a-l ajunge pe Costică Ştefănescu, liderul prezenţelor în Liga 1.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1745flo
1745flo  •  09 August 2012, 00:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca era dupa samsar, acum era antrenor supusul Sapaliga :))))

nicu2110
nicu2110  •  08 August 2012, 20:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

continuare: dupa meci am vazut comentatori care spuneau ca boneti a riscat si a castigat un punct,va spun eu adevarul a gresit echipa de start si a pierdut 2 puncte....nucred ca vor mai prinde brasovul atat de slab in urmatorii ani,au a vut o sansa mare dar sia batut joc de ea,pai aia de la brasov au avut o aparare de toata jena si nu a stiut boneta sa profite,tames le dadea pase la ai nostri ( din obinuinta) si nu eram in stare sa plecam pe contratac cu,, vitezistul rus"....... pacat doua puncte care vor conta ....eu mai sper ca dinamo va creste si va conta in lupta la primele locuri,dar cu stilul asta de lucru sar putea sa nu se stie...hai DINAMO!!!!!!!!!!

badcat_
badcat_  •  08 August 2012, 19:34

titular e scutaru si nu luchin pt ca ultimul mai mult da din gura decat joaca (mouriniho l-a trecut pe tusa pe coentrao doar ca l-a vazu fumand). samd sunt tot felul de ratiuni pentru care joaca un anume jucator. antrenorul e cu ei zilnic si ii vede. ce vreti sa ii bage pe toti 22 sa multumeasca pe toti. e dificil sa faci alegeri dar nici asa sa ne dam aiurea cu parerea. daca bonetti ar veni sa va zica voua cum sa munciti la slujba voastra cum ar fi? respect dario

Vezi toate comentariile (22)
Comentează