FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Precauţi în Gruia » Flavius Stoican vrea să atace CFR-ul cu un singur vîrf în echipa de start

Ușor-ușor, Alexe revine la forma de dinainte de accidentare
Ușor-ușor, Alexe revine la forma de dinainte de accidentare

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 22:33

Stoican va juca la Cluj cu un singur vîrf, Alexe, Bilinski urmînd să intre pe parcurs. Dinamoviştii cred că ardelenii vor evolua la turaţie maximă în meciul direct, în ciuda problemelor financiare.

Cu toate că antrenamentele formaţiei lui Vasile Miriuţă au fost bulversate în ultimele zile din cauza restanţelor financiare de 5 luni, roş-albii nu au de gînd să rişte în partida directă de sîmbătă. Flavius Stoican va folosi, în continuare, o formulă de start cu un singur atacant de careu, deşi în amicalul cu Chiajna (1-1) i-a folosit din start şi pe Bilinski, şi pe Alexe. Va renunţa, pentru început, la unul din cei doi, Alexe urmînd să fie titular, în timp ce Bilinski va intra pe parcurs.

Grevă în Gruia
Situaţia la CFR devine tot mai tensionată. Ieri, stiridesport.ro a dezvăluit că elevii lui Miriuţă nu s-au pregătit deloc în ultimele două zile! Fotbaliştii săi ar fi jucat doar tenis cu piciorul, în locul antrenamentelor obişnuite. Iar Ionuţ Rada şi Tade au discutat cu preşedintele Iuliu Mureşan, însă n-au primit garanţii că lucrurile se vor rezolva. Mai mulţi "feroviari" iau în calcul să-şi depună memorii pentru a deveni liberi!

Cum ar putea arăta Dinamo în Gruia
Tr. Marc - Fai, Bărboianu, Nedelcearu, Grecu - Boubacar, Elton - Rotariu, Matei, V. Lazăr - Alexe

18 victorii are Dinamo în 36 de confruntări cu CFR Cluj. Au mai existat 5 remize şi 13 victorii ale ardelenilor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Avantajul lui Miriuţă
Vasile Miriuţă s-a întîlnit în două rînduri cu omologul său, Flavius Stoican, sîmbătă fiind programată o confruntare între al 3-lea cel mai longeviv tehnician în Liga 1 şi ocupantul poziţiei secunde. Antrenorul CFR-ului are o victorie şi o remiză, ultima ca antrenor al Ceahlăului. Ambele în Ştefan cel Mare! Stoican a pierdut ambele confruntări cu clujenii, fără să marcheze vreun gol, 0-1 şi 0-3.

Acolo unde doar Steaua a învins
CFR a pierdut runda trecută la Tîrgu Mureş, 0-2, şi a stopat o serie de 6 victorii consecutive în Liga 1 pe care o realizase ultima oară în primăvara 2012 cu Ioan Andone pe bancă, atunci cînd s-a luat şi campionatul. În Gruia, "feroviarii" au o singură înfrîngere în ultimele 10 meciuri jucate în Liga 1, 0-1 cu Steaua în runda a 3-a, în rest 7 succese şi două remize. Dinamo, în schimb, a pierdut un singur joc în ultimele 13 disputate în campionat, 2-3 la Botoşani, bifînd, în tot acest interval, 7 victorii şi 5 remize.

"Roti va ajunge la «naţională»"
Autor a trei goluri în Cupa României, Dorin Rotariu n-a punctat încă în campionat, unde are numai 4 pase decisive. Stoican mizează pe mai departe în primul "11" pe tînărul de 19 ani, cu toate că sînt suporteri ai lui Dinamo care-l contestă: "Roti este un jucător care va creşte mult. Sînt convins că va arăta lucruri frumoase în fotbal, face diferenţa în multe momente, aleargă mult, îşi ajută colegii. Şi-asta îmi place. Starea lui de spirit îmi dă impresia că poate ajunge şi la «naţionala» mare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 18:12
Postat de aly_dinamo pe 16 Octombrie 2014, 09:57

Astia sunt retardati? Nu a jucat niciun meci cu 2 varfuri....nici macar pe parcurs.

ba da. de 2 ori a fost obligat sa isi repare gafele din prima repriza si a aruncat in teren si al doilea varf. ultima data a fost chiar la ultimul meci terminat la egalitate cu craiova. si a procedat la fel si intr-un alt meci, parca tot un egal, nu retin acum.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 18:10
Postat de triarius pe 16 Octombrie 2014, 09:19

Sssssssssst, sa va spun un secret: Stoican a inceput pana acum intotdeauna cu un singur varf....

adevarat, asa este.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Octombrie 2014, 18:09

Cum ar putea arăta Dinamo în Gruia Tr. Marc - Fai, Bărboianu, Nedelcearu, Grecu - Boubacar, Elton - Rotariu, Matei, V. Lazăr - Alexe __ probabil cordos e suspendat sau accidentat. la cum arata linia stoperilor, gazdele vor avea o misiune foarte usoara. la cum arata linia de mijloc, gazdele au la dispozitie adevarate bulevarde pe partea lui rotariu si matei. in sfarsit, Cap de Ciment a reusit : asta e chiar cea mai proasta formula ofensiva posibila..)) stupid people, bai Cap de Ciment, bai...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează