FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Predescu explică de ce a ales să evolueze la Tîrgu Jiu: "Pandurii e peste Dinamo!"

Predescu a mai jucat în carieră la Dinamo, Urziceni, CS Otopeni, Astra şi Bistriţa
Predescu a mai jucat în carieră la Dinamo, Urziceni, CS Otopeni, Astra şi Bistriţa

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 19:24

Cornel Predescu (25 de ani) spune că a ales să joace la Tîrgu Jiu întrucît proiectul gorjean este mult mai ambiţios decît cel din Ştefan cel Mare.

- Cornel, de ce ai ales Pandurii în detrimentul lui Dinamo?
- Dinamo m-a dorit, au fost ceva discuţii poate că pentru că am crescut acolo, pentru că sînt familiarizat cu spiritul "cîinilor" sau poate pentru că sînt liber de contract! Eu am ales Pandurii pentru că oamenii de aici şi-au dorit foarte mult să joc la Tîrgu Jiu, au fost singurii care într-adevăr au vrut să mă vadă în tricoul lor. Sînt bucuros că am făcut alegerea asta, aici am şansa să lupt pentru o calificare în cupele europene.

- Cînd spui că şi-au dorit foarte mult, să înţeleg că ţi-au făcut o ofertă financiară mai bună decît Dinamo?!
- (rîde cu poftă) Nu din cauza asta am zis pas Dinamo. Nu am vrut întrucît eu am avut şansa mea acolo, cînd m-au avut la club m-au împrumutat de prea multe ori, apoi m-au rugat să mă întorc, însă nu am primit şansa să joc. Dinamo m-a avut în coproprietate la Bistriţa, dar cu ajutorul avocatului Dragoş Baltă mi-am reziliat angajamentul şi am devenit sută la sută liber, apoi al Pandurilor.

- Crezi că Pandurii sînt peste Dinamo ca valoare în acest moment?
- La Tîrgu Jiu există o echipă excelentă, care vrea performanţă. Acum, e clar peste Dinamo ca joc, exact pe placul meu, unul combinativ, ofensiv.

- Regreţi ceva din ce s-a întîmplat în perioada petrecută în Ştefan cel Mare?
- Da, că au considerat că nu merit mai multă încredere, în rest nu am ce să le reproşez.

- Ai ajuns la Pandurii, club de unde Steaua se aprovizionează în ultimii ani. Dacă vei primi o ofertă din Ghencea, cum vei răspunde?
- Deocamdată sînt la Tîrgu Jiu, vreau să joc cît mai bine aici şi să ne calificăm în Europa. Dacă va veni o ofertă de la Steaua, nu ştiu ce aş face, e aiurea să vorbesc despre supoziţii.

6 goluri în 18 partide a marcat Predescu pentru Bistriţa în acest sezon, fiind golgeterul ardelenilor

"Cel mai bine mă simt pe postul de mijlocaş ofensiv, în spatele vîrfurilor, însă doar domnul Grigoraş va decide dacă merit să joc şi unde o să o fac" (Cornel Predescu, mijlocaş Dinamo)

"Nu vin cît e Grigoraş!"
Baze Ilijoski (28 de ani) a declarat că nu va semna cu gruparea olteană atît timp cît Petre Grigoraş va fi antrenor la Tîrgu Jiu. "Nu mă duc la Pandurii nici pentru un milion de euro! Mi-am dorit să rămîn în România, dar în acest moment nu voi semna cu această echipă! Dacă antrenorul mă doreşte cu adevărat, atunci voi semna cu Pandurii! Altfel, nu!", a spus ieri Ilijoski pentru GSP.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
dog_one
dog_one  •  12 Ianuarie 2013, 17:29

AL DOILEA CAZ IORDACHE VEI AJUNGE. SE VA ALEGE PRAFUL DIN JOCUL TAU. IN EUROPA TOT DINAMO V-A JUCA.

biid
biid  •  12 Ianuarie 2013, 14:15

Nici Chiriches nu a vrut sa mearga la Inter,Milan etc.desi acestia ,,l-au vrut "?!.HA HA HA !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Ianuarie 2013, 11:36

Astra , Pandurii si Petrolul se vor clasa sub Dinamo la sfarsitul campionatului ! Este parerea mea. Asa prost cum a jucat Dinamo a batut in tur si pe Petrolul si pe Pandurii (si in campionat si in Cupa), iar cu Astra a pierdut din 11 m in min.94 ! A pierdut la limita cu CFR si Vaslui, cu Steaua stim ce s-a intamplat...daca nu pierdea aiurea puncte cu echipe de batut la momentul oportun Dinamo putea fi lejer pe locul 2 ! Nu e un handicap imposibil de remontat si eu sunt optimist chiar daca unii cred altceva !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close