FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Preferă liga secundă germană! » Andrei Cristea vrea să semneze cu o grupare din 2.Bundesliga

În Germania, Andrei Cristea cîştiga 300.000 de euro. La Dinamo ar lua jumătate, plus bonusuri
În Germania, Andrei Cristea cîştiga 300.000 de euro. La Dinamo ar lua jumătate, plus bonusuri

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 13:28

Andrei Cristea vine diseară în Bucureşti să discute cu acţionarii, însă e tentat să dea Dinamo pentru Energie Cottbus sau Ingolstadt.

Dinamo discută şi despre veniri, nu doar despre plecări. Andrei Cristea, liber după retrogradarea lui Karlsruhe în divizia a treia germană, va sosi în această seară în Capitală, iar sîmbătă şi duminică va discuta cu acţionarii roş-albilor despre situaţia sa contractuală. Şefii din Ştefan cel Mare susţin că Andrei ar trebui să redevină fotbalistul lui Dinamo, conform unei clauze din actele de transfer parafate acum un an şi jumătate, atacantul de 28 de ani spune că va alege ce e mai bine pentru cariera sa. În acest moment, el e dorit de două formaţii din Zweite Bundesliga, Ingolstadt (locul 12) şi Energie Cottbus (locul 14).

"Vreau să discut cu domnul Badea, fiindcă aşa am promis. O să vedem ce va fi bine pentru toată lumea, sîntem oameni de omenie şi sîntem fanii aceleiaşi echipe, Dinamo. Îmi pare rău că nu-i văd şi pe băieţi, dar îi felicit pentru cîştigarea Cupei. Pentru mine, Dinamo reprezintă ceva special, dar mai am şi două oferte din Germania, voi vedea încotro mă vor duce paşii. Oricum, vreau să mă antrenez bine, să joc fotbal, nu mă gîndesc la bani acum", a declarat ieri Cristea pentru Gazetă.

31 de goluri în 67 de meciuri a înscris Andrei Cristea pentru Dinamo în toate competiţiile

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Negocieri pentru Eric
Acţionarii din Ştefan cel Mare îi aşteaptă la Bucureşti pe agenţii brazilianului Eric de Oliveira ca să discute despre posibilitatea achiziţionării mijlocaşului. Fotbalistul ar avea o clauză prin care poate deveni liber de contract după ce-a jucat numai 6 meciuri pentru Karpatî Lvov, iar "cîinii" vor să profite de acest lucru.

Inbox
- Bonetti urmează să se întoarcă azi în Italia, iar săptămîna viitoare va reveni în ţară ca să înceapă pregătirile cu Dinamo, din 15 iunie.
- Roş-albii vor efectua un cantonament în Austria, la Leogang, în perioada 21 iunie - 12 iulie, unde au prevăzute şi cîteva amicale.
- Dragoş Săvulescu: "I-am făcut o ofertă lui Kone şi, în principiu, ne-am înţeles. El e aşteptat pe 14 iunie în România şi sperăm să semneze prelungirea, dacă nu intervine nimic neprevăzut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
biancorossi
biancorossi  •  08 Iunie 2012, 18:21

andreo cristea era un atacant adevarat. am ramas suprins ca a plecat. a fost cam neanuntat, la vremea respectiva. cu 31 de g in vreo 70 de partide, numai la dinamo, se poate spune ca era atacant foarte bun.

biancorossi
biancorossi  •  08 Iunie 2012, 18:17
Postat de maresalul1996 pe 08 Iunie 2012, 16:35

vezi ca esti dobitok ce stea visezi si gesepisti stelisti ? majoritatea tin cu potaia

conform algortimului, 45% sunt stelisti...)))))

maresalul1996
maresalul1996  •  08 Iunie 2012, 16:35
Postat de 1745flo pe 08 Iunie 2012, 15:50

iar puneti voi cuvinte-n gura jucatorilor? unde zice Cristea ca prefera zweite in loc de Dinamo??? doi mascarici, va scremeti sa faceti un articol si nu va rabda fierea pana nu dati un pic in orice echipa care nu incepe cu st si se termina cu OAIA!

vezi ca esti dobitok ce stea visezi si gesepisti stelisti ? majoritatea tin cu potaia

Vezi toate comentariile (19)
Comentează