FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prelungire şi transfer » Pulhac are un nou contract cu Dinamo, dar poate pleca dacă este ofertat

Pulhac are trei selecţii pentru echipa naţională a României
Pulhac are trei selecţii pentru echipa naţională a României

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 21:20

Pulhac a semnat un nou acord cu Dinamo valabil pînă în 2015, însă poate pleca în cazul în care va primi o ofertă concretă de transfer.

Dinamo nu-şi mai permite un nou caz Djakaridja Kone, care a părăsit clubul gratis în vară, întrucît nu i s-a făcut o propunere de extindere a angajamentului la momentul oportun. Cristian Pulhac a intrat la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract, astfel că, la vară, ar fi putut pleca din postura de jucător liber.

Nicolae Badea a revenit ieri în ţară, de la Doha, unde a fost în interes de afaceri, şi l-a chemat pe fundaşul stînga pentru a parafa o nouă înţelegere. Fotbalistul de 28 de ani urma să parafeze aseară un acord valabil pînă în vara lui 2015, conform căruia va cîştiga 10.000 de euro pe lună, cu 4.000 euro mai puţin decît pînă acum. Totuşi, în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei, poate ajunge la suma pe care o încasa din vechiul contract.

Pulhac are promisiunea conducerii că, dacă va primi o ofertă tentantă din străinătate, va fi lăsat să plece. Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Hazar Lankaran (Azerbaidjan) şi o formaţie din Ucraina sînt interesate de fotbalistul de 28 de ani.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Pulhac conform site-ului specializat transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  10 Ianuarie 2013, 16:30

IN SFIRSIT O MISCARE BUNA ....!!!!! PULHAC A FACUT UN TUR EXCELENT ....!!!!

cobra_z
cobra_z  •  10 Ianuarie 2013, 14:00

pulhac , am auzit ca maciuca te-a ofertat , nu ne dezamagi si respecta clauza din contract ! :))

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  10 Ianuarie 2013, 12:16

Pulhac si in conditiile de acum are un salariu prea mare pentru evolutiile sale,sper ca una dintre acele cluburi care se intereseaza de el sa faca o oferta pentru el si eu zic ca trebuie dat si pe 300.000 numai sa scapam de el...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează