FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Premieră GSP.RO! Prunea şi Duckadam vin la chatul live-video să dialogheze cu tine, de la ora 14:00!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Astăzi, de la ora 14:00, vizitatorii care vor accesa www.gsp.ro vor avea parte de o mare surpriză: suporterii dinamovişti vor putea afla ultimele informaţii direct de la managerul sportiv, Florin Prunea.


În acelaşi timp, steliştii pot sta de vorbă chiar cu preşedintele Helmut Duckadam. Bonus pe gsp.ro ai şi transmisia live-video a evenimentului din redacţia Gazetei Sporturilor. Astăzi şi mîine, Derby de România va fi monitorizat non-stop pe GSP.ro! Tot ce trebuie să ştii despre marele meci afli de pe pagina specială de pe site.

Astăzi, de la ora 14:00, vizitatorii care vor accesa www. gsp.ro vor avea parte de o mare surpriză: suporterii dinamovişti vor putea afla ultimele informaţii direct de la managerul sportiv, Florin Prunea.

În acelaşi timp, steliştii pot sta de vorbă chiar cu preşedintele Helmut Duckadam. Bonus pe gsp.ro ai şi transmisia live- video a evenimentului din redacţia Gazetei Sporturilor. Astăzi şi mîine, Derby de România va fi monitorizat non-stop pe GSP.ro! Tot ce trebuie să ştii despre marele meci afli de pe pagina specială de pe site.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
mikeyig32
mikeyig32  •  16 Octombrie 2010, 16:43

Cine v-a câștiga mâine d-le Helmut Duckadam?E blat sau nu?

nafnaf
nafnaf  •  16 Octombrie 2010, 15:22

Pentru Prunea & Duckadam: Ne spuneti si noua rezulatul la Steaua-Dinamo pentru ca vreau sa bag la pariuri si imi trebuiau rezultatele in min 10,30,final.Haideti nu va coditi ca nu stiti ca este oricum combinatie,faceti un bine unui sarman ca mine.Aproape tot campionatul nostru se bazeaza pe jocuri de regie si culise tocmai pentru a lua banii celor care se combina la pariuri,credeti ca nu stim?Fatarnicilor ce sinteti.

uzzy_87
uzzy_87  •  16 Octombrie 2010, 14:13

sunteti de acord cu faptul ca lita dumitru se duce in germania sa lucreze ... in loc sa antreneze o grupa de copii la frf sau la un club nu are loc acest om in fotbalul din tara noastra?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează