FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Premieră la FCSB după un an! În ce situație va fi Charalambous la ora meciului cu Farul

Charlambous nu se va baza pe Darius Olaru în meciul cu Farul / FOTO: Gazeta Sporturilor
Charlambous nu se va baza pe Darius Olaru în meciul cu Farul / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 21:30 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 23:12

După aproape un an, FCSB va începe din nou un meci de Superligă fără a-l avea în formula de start pe Darius Olaru, suspendat pentru cumul de cartonașe. Pe 19 februarie 2023, „Mexic” absenta în derby-ul cu CSU Craiova, încheiat 1-1. De atunci, constanța remarcabilă l-a transformat într-una dintre vedetele de neclintit din prima ligă.

12 februarie 2023. Darius Olaru încasează un „galben” în ultimele minute ale partidei cu FC Voluntari și izbucnește în lacrimi amare pe gazon. Urma să rateze întâlnirea cu Universitatea, programată o săptămână mai târziu. 

Egalul de atunci cu oltenii, 1-1, a fost ultimul meci din Superliga pe care roș-albaștrii l-au început fără Darius Olaru! Ce s-a întâmplat în acea partidă? FCSB a condus ostilitățile, dar s-a văzut egalată în prelungiri, după o eroare a lui Târnovanu.

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”
FCSB
Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

FCSB, fără Darius Olaru. Ultima oară s-a întâmplat pe 19 februarie 2023!

28 ianuarie 2024. Golgheterul la zi al campiontului, Darius Olaru, e avertizat în Bănie, în victoria autoritară reușită pe „Oblemenco”, 3-0. Va rata duelul cu Farul de luni seara, întâlnirea dintre FCSB și campioana en titre, nimeni alta decât adversara care le-a „suflat” bucureștenilor titlul în ediția precedentă.

A fost un an al maturizării pentru Darius Olaru, care traversează, de departe, cel mai suculent sezon al carierei. La 25 de ani, în plin apogeu, mijlocașul e unul dintre arhitecții parcursului reușit de FCSB în acest campionat. 

Premieră la FCSB după un an! În ce situație va fi Charalambous la ora meciului cu Farul
Darius Olaru / Sursă foto: Imago Images

Olaru a apărut în toate cele 23 de runde din actuala ediție, a înscris de 14 ori, oferind și două assist-uri. Iar cota i-a „explodat”, a ajuns la 6,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

Nelipsit de la FCSB în ultimul an, Olaru va urmări din tribune confruntarea cu „marinarii”. Lucru pe care voia cu orice preț să-l evite, ținând cont de reacția pe care a avut-o la finalul meciului de la Craiova: 

Sunt supărat pe Bîrsan. Era un cartonaș galben pentru Mitriță, iar eu m-am dus să protestez. Normal că nu a fost meritat al meu.

- Darius Olaru

Olaru a lipsit doar într-un meci de Cupă

Parametrii impresionanți pe care Olaru îi contabilizează reflectă întocmai continuitatea pe care acesta a avut-o la FCSB

Punct fix în campionat, el a absentat în 2023 într-un singur meci, și acela contând pentru grupele Cupei României: înfrângerea cu FCU Craiova, 0-2, când a rămas pe bancă. În rest, Darius a bifat minute inclusiv cu FC Bihor, formație din Liga 3! Și a avut și norocul de a fi ferit de accidentări, problemă de care s-a izbit în trecut. 

Statutul de rezervă l-a mai experimentat, pe parcursul lui 2023, doar la națională. Olaru a rămas pe bancă tot meciul în disputa cu Israel, cea care le-a asigurat „tricolorilor” calificarea la EURO 2024. Același lucru se întâmplase și-n partidele cu Belarus și Kosovo.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Farul: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Al. Băluță, Șut, Lixandru - Luis Phelipe, Coman, Oct. Popescu

VIDEO Elias Charalambous, declarații despre meciul cu Farul și lista accidentaților

Citește și alte știri despre FCSB: 

Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”

Ce nebunie e gata să facă Bănel dacă FCSB ia titlul + Dezamăgit de Andrea Compagno: „Să cazi așa, direct în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  04 Februarie 2024, 22:32

Remus! Cum vine "mai complet ca niciodata"?? Era complet inainte dar acum e și mai complet? Ce naiba?? Ești jurnalist profesionist. Asta e meseria ta. Nu ai voie sa scrii o asemenea gogomănie. Mai multa atenție ar fi bună.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează