FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-0

Premieră! Nu numai Becali acuză jucătorii » Brandan aruncă săgeţi către coechipieri

Brandan e cel mai polivalent fotbalist stelist din lotul actual
Brandan e cel mai polivalent fotbalist stelist din lotul actual

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 00:57

Pablo Brandan, folosit aseară ca fundaş central, spune că roş-albaştrii au jucat bine, însă dă vina pe atacanţi pentru faptul că echipa n-a cîştigat


Argentinianul Brandan a fost singurul fotbalist al Stelei care a oferit declaraţii la finalul jocului. A făcut-o într-o intervenţie la DigiSport.

- Pablo, echitabil rezultatul?
- Nu ştiu ce să zic. E trist că n-am cîştigat, deşi echipa a arătat foarte bine şi am făcut un meci foarte bun. Eu spun că am stat bine pe teren, am jucat bine în faţa unei echipe extrem de puternice.

- Da, dar meciul s-a terminat 0-0.
- Păi, da, însă cum să cîştigi cînd cei din faţă nu bagă mingea în poartă deşi avem ocazii după ocazii, chiar situaţii foarte mari de a marca?! Dacă nu dai gol cînd ţi se oferă şansa, nu poţi cîştiga!

- Totuşi, Vasluiul pornea ca favorită şi...
- Cine a zis asta?! Cum să plece Vasluiul ca favorită în faţa Stelei?! Asta nu se va întîmpla niciodată. E păcat că n-am cîştigat deoarece aveam mare nevoie de 3 puncte, situaţia noastră nu e strălucită în clasament.

- Cum a fost să evoluezi ca fundaş central?
- Chiar ceva nou şi am luat-o şi ca un test pentru mine, ca fotbalist. Mi-a fost greu, dar m-am descurcat mai ales că am avut lîngă mine nişte jucători care m-au ajutat enorm. Eu sînt dispus să mă sacrific pentru echipă, joc oriunde, chiar şi în poartă dacă mă bagă antrenorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
51cent
51cent  •  17 Octombrie 2011, 11:30

sincer si eu las folosi pe Brandan atacant intr-un meci, tehnica are.... picioru il baga la minge si nu cred ca rateaza penaltyuri sau ocazii ca ale lui Tatu... merita incercat intr-un meci...ca al 2-lea varf

geor1953ge
geor1953ge  •  17 Octombrie 2011, 11:02

...ORICUM VASLUIUL ATATA POATE...LA EI AU JUCAT TOTI...SCUZA CU PAVLOVICI ,E O GASENITA DE-A DULAULUI,PTR.DLPORUMBOIU...LA NOI...S-A JUCAT DIN AMBITIE SI INSPIRATIA LUI"ILIESTA"...S-A STAT F.BINE IN TEREN..EXAMENUL ESTE LA HAIFA SI CU RAPID...MAI VORBIM...

alexandru_p
alexandru_p  •  17 Octombrie 2011, 10:49

brandan vrea de fapt sa joace atacant meciul urmator si nu stie cum sa'i zica lui ilie. oricum, daca ar fi jucat ieri in locul lui florin costea, cu siguranta ar fi facut'o mult mai bine. brandan este cel mai bun fotbalist din lotul stelei, am spus'o de cand a fost cumparat de la urziceni. de aceea tot nu intelegeam de ce fundas stanga titular juca latovlevici. baiatul are n'are valoarea, pierde multe mingi, nu are nici deposedari bune - este 20 de clase sub brandan.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează