FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Premiere pentru cei care denunţă meciurile trucate! Răzvan Burleanu: "Le dau post în FRF dacă vor recunoaşte"

FOTO: DolceSport
FOTO: DolceSport

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 23:25

Preşedintele FRF a dezvăluit că va face tot ce poate pentru a stopa partidele aranjate din România. Răzvan Burleanu a anunţat că îi va răsplăti pe toţi cei care vor denunţa meciuri trucate, fie cu o sumă de bani, fie chiar cu un post în Federaţia Română de Fotbal.

"Îi voi premia pe jucătorii care denunţă blaturile. Nu ştiu dacă asta înseamnă că le dau bani sau îi încadrez în anumite departamente din Federaţie.

Pînă acum m-am întîlnit doar cu Marius Potoloache, care ne-a pus pe masă mai multe informaţii", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 11:27

foarte bine, un pas spre ceva mai multa corectitudine, dar nu prea vad ce jucator ar divulga

cristi20129
cristi20129  •  15 Aprilie 2014, 20:05

nu vor recunoaste ....toti spun ,,eu nu am facut blat niciodata''....dar a fost de vreo 2-3 momentul 0 asa cum au declarant presedintii de club,= deci ,,smecherii'' au fost , cine le recunoaste.....pana acum jucatorii antrenorii presedintii de club nu au recunoscut.....ce caracter au?????????.....urmeaza un meci ,,important'' etapa asta....viitorul steaua [ne aducem aminte de campionatul trecut].....suporterii cumpara bilete , pun suflet pt o echipa si privesc un fotbal mizerabil...

bignuc
bignuc  •  15 Aprilie 2014, 18:38

vai de fotbalul condus de asa un pacalici!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează