FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 1-1

Prepeliţă îi "înţeapă" pe clujeni: ”Se rugau să se fluiere finalul!”

Prepeliţă a făcut aseară cel mai bun meci de cînd a venit la Steaua. FOTO Alex Nicodim
Prepeliţă a făcut aseară cel mai bun meci de cînd a venit la Steaua. FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 01:33

Prepeliţă a nimerit bara de două ori în timpul jocului. După meci, el s-a răzbunat pe cei de la CFR rîzînd de ei că-l implorau pe arbitru să fluiere finalul, disperaţi că vor pierde


- Andrei, cum apreciezi rezultatul?
- Sînt două puncte pierdute, mi-e clar. Am jucat acasă, am fi avut nevoie să cîştigăm. Am şi dominat, ceea ce a fost logic într-o asemenea atmosferă, cu peste 30.000 de oameni încurajîndu-ne.

- Cum ţi s-a părut CFR?
- Ce să mai zic de CFR... Clujenii îl implorau pe arbitru să fluiere finalul meciului, simţeau şi ei că nu se mai descurcă.

- Ce crezi că urmează pentru Steaua?
- Un meci cu AEK Larnaca, pe urmă încă unul cu Voinţa Sibiu, apoi vacanţa şi pregătirea dinaintea returului. O să vedeţi că echipa va arăta mult mai bine după antrenamentele din iarna asta. O să crească mult jocul nostru şi deja se vede că sîntem în progres.

- Au ieşit discuţii pe seama arbitrajului. Tu ce părere ai?
- Eu spun că Balaj ar fi trebuit să ia măsuri măcar după ce i-a văzut ochiul umflat lui Tănase. Măcar atunci să-l fi eliminat pe Gabi Mureşan!

- Mihai Costea a jucat cu tine şi la Craiova. Cum îl percepi în momentul acesta?
- E foarte bun. Vă spun că şi el, şi Florin sînt atacanţi excelenţi şi o vor demonstra şi la Steaua faţă de toată lumea. E nevoie să li se acorde ceva mai multă încredere. Golul dat de Mihai în seara asta e încă un argument în favoarea celor doi Costea.

"Parcă dezamăgirea e mai mică aşa, după ce am avut tot meciul la discreţie. Văzînd cum am dominat-o pe CFR Cluj, nu mai sîntem atît de supăraţi"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
duta_dd
duta_dd  •  11 Decembrie 2011, 18:27

s-a trezit si alcoolistul ala sa deschida pliscul ... sa zici sarut-mana ma ca ati reusit sa egalati!

ionut.07
ionut.07  •  11 Decembrie 2011, 14:31
Postat de d_3amon pe 11 Decembrie 2011, 12:16

CERSETORILOR, voi vorbiti? La ploiesti era disperati sa fugiti de pe teren, Caprarusanu s-a dat lovit de o petarda aruncata la 2 metri de el, cu rapidul v-ati milogit toti in frunte cu lovin sa va ajute Bricheta sa castigati la masa verde, ati fugit de pe teren de nu v-a prins nici radaru'. Cu Dinamo in finala cupei cand a-ti luat-o si ati fugit de pe teren, si apoi v-a dat Ceausescu cupa "la masa verde" cum a fost?? Milogii romaniei !

Bine punctat.Eu chiar nu suport CFR-ul(cu orasul si regiunea geografica in sine n-am nimic) si mai ales ungurii,care vor autonomie intr-o tara straina lor de fapt,in care au ajuns aici datorita unui climat istoric favorit lor.Insa puterea austr-ungara s-a desfiintat,autonomie nu pot avea dupa nicio lege(istorica,judiciara,morala etc),dar aici suntem la fotbal.E de vina CFR-ul pentru ca cei de la Steaua au nimerit bara de 3 ori si cu 2 omanei in plus(desi Geraldo trebuia eliminat) n-au putut sa-l invinga pe Beto?Nu cred.Doar punctele conteaza.Si Steaua a procedat la fel in situatiile mentionate de tine si-n jocul cu Brasov.Hai sa nu tot gasim scuze acum.Si echipele mai mari procedeaza la fel.

 •  11 Decembrie 2011, 14:31

Locul 1: CFR ...36puncte Locul2; Locul 3: Locul 4 Locul 5:steaua..29puncte Haide ..*ungurii* ! Jigodiilor!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează