FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Presa băcăuană: ”Evaziune fiscală la terenul lui Burleanu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

"Dribling la fisc" e titlul de pe coperta celui mai recent număr al publicației bilunare "UNU pe Trotuș", care apare la Onești, referirea făcîndu-se la afacerea pe care o derulează în localitate familia șefului FRF, Răzvan Burleanu.

E vorba despre închirierea unicului teren sintetic pentru fotbal existent în oraș, de pe urma căruia proprietarul ar încasa în jur de 4.000 de euro pe lună.

"Indiferent cine vine să închirieze terenul, Gheorghe Burleanu, tatăl boss-ului de la Casa Fotbalului, nu completează nici măcar o amărîtă de chitanță, nu emite nici un bon fiscal", notează ziarul local, citînd surse dintre persoanele care frecventează arena.

Firma "Lider Sport", care administrează locația, ar fi raportat în 2014 datorii de circa 170.000 de euro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
zarqa
zarqa  •  12 Noiembrie 2015, 16:18

Cred ca onestenii sunt multumiti ca un bacauan a venit sa ii "doteze" cu un teren de minifotbal acoperit. Desigur ca numai cei care sunt dornici de miscare si, sigur, nu-i intereseaza ce face Gica Burleanu cu banii. Materialul publicat, prin maniera prezentata, are o tenta rautacioasa. Intrebare: - de ce nu a facut CL Onesti un "balon" ? sau de ce nu a facut un privat onestean asa ceva ??

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Noiembrie 2015, 09:07

Pai daca Popescu a facut puscarie pentru evaziune ,atunci si dl Burleanu ar trebui invitat pe acolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează