FOTBAL  »  Superliga  »  TRNSFER

Presa din Franţa anunţă transferul lui Riviere la Steaua: "Le Havre a acceptat oferta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 21:09

Steaua s-a înţeles cu Federico Piovaccari, care este aşteptat în cantonamentul din Anglia. La fel de aproape este şi vîrful lui Le Havre, Yohann Riviere, şi el văzut drept un înlocuitor pe măsură al lui Rusescu.

Interesul Stelei pentru atacantul francez a fost confirmat şi de Mihai Stoica, care a anunţat că a trimis o ofertă clubului din Hexagon. Şi presa din Franţa scrie despre posibilitatea ca Riviere să ajungă în Ghencea.

"În urma unui sezon foarte bun la Le Havre, unde a înscris 13 goluri şi a oferit 7 assist-uri, Riviere nu va mai rămîne în Liga a 2-a, nu va rămîne nici în Normandia şi nici în Franţa.

Steaua Bucureşti a fost atrasă de constanţa arătată de atacantul de 28 de ani şi a făcut o ofertă, acceptată de club", a scris francefootball.fr.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
uefa
uefa  •  01 Iulie 2013, 00:51
Postat de stefansb pe 30 Iunie 2013, 19:57

n-am zis ca nu le-a maract el. am zis ca sunt inselatoare clipurile, si ti-am zis ca daca faci un clip cu rusescu si cineva vede doar clipul, zice ca e mai bun decat falcao. gandeste-te ce clip ar iesi cu golurile date de rusescu. de-asta iti zic ca sunt inselatoare si nu mai umflati atat ligile straine. bjelanovic a venit din serie a si n-a facut nimic, si noi vrem sa dam lovitura cu un atacant mediocru din serie b.

omule, Piovaccari a fost golgeterul Seriei B! 23 de goluri a avut intr-un sezon. a marcat vreo 2 si cu Juventus.

ibracadabraaa
ibracadabraaa  •  30 Iunie 2013, 23:35
Postat de ave_biancorossi pe 30 Iunie 2013, 23:04

oo... e mai bun decat keseru. cu mult mai bun.

Nup, e mai bun danciulescu

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Iunie 2013, 23:04
Postat de forumeer pe 30 Iunie 2013, 23:03

Sper sa vina Riviere! E cel mai bun dintre cei 3 atacanti din care alegem. Se apropie foarte mult ca cifre cu Keseru, ba poate chiar il intrece, tinand cont ca stie sa si dea pase de gol! Ne va ajuta mai mult ca italianul.

oo... e mai bun decat keseru. cu mult mai bun.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează