FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Presing la Marian Cristescu » Dinamo insistă pentru mijlocaşul Astrei, jucătorul vrea în străinătate

Marian Cristescu a mai jucat la Rapid, FC Brașov, Precizia Săcele, U Cluj, Petrolul și Astra
Marian Cristescu a mai jucat la Rapid, FC Brașov, Precizia Săcele, U Cluj, Petrolul și Astra

Articol de - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 22:17

Astra îl cedează pe mijlocaşul de 29 de ani, Dinamo încearcă să-l convingă să semneze cu ”cîinii”, dar jucătorul aşteaptă răspunsuri din străinătate.

"Cîinii" sînt în discuţii avansate cu un fotbalist care tocmai a cîştigat vara trecută două trofee interne la nivelul fotbalului intern, mai exact Cupa României şi Supercupa, alături de Astra. Jucătorul este Marian Cristescu, 29 de ani, despre care Gazeta Sporturilor a mai informat luna trecută că este pe lista roş-albilor.

Mijlocaşul poate pleca de la Giurgiu, are o hîrtie de la club cum că-şi poate căuta o altă formaţie, iar Dinamo încearcă să-l convingă să vină în Ştefan cel Mare pînă la vară. Urmînd ca apoi să discute în cu totul alţi termeni financiari o prelungire de contract.

Cristescu n-a acceptat, dar nici n-a refuzat pînă acum oferta bucureştenilor. Doar a mai cerut timp de gîndire, întrucît mai aşteaptă răspunsuri din străinătate. Totuşi, "cîinii" speră să obţină un răspuns concret pînă miercuri, cînd este prevăzut a debuta primul stagiu de pregătire, în Antalya.

1 gol în 17 meciuri a reuşit Cristescu în toate competiţiile

950.000 de euro este cota fotbalistului conform transfermarkt.de

10.000 de euro este salariul jucătorului la gruparea din Giurgiu

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Sînt apt fizic"
Fără nici un minut jucat în sezonul de toamnă, din cauza unei accidentări, atacantul Joel Thomas şi-a revenit, doar că urmează un program separat de pregătire, în afara echipei. Mihai Teja nu l-a inclus în planurile echipei. Iar şefii caută să ajungă la un acord cu el pentru o despărţire amiabilă. "Eu sînt apt sută la sută din punct de vedere fizic, doar că antrenorul mi-a spus că nu mă are în vedere pentru viitor. Vom vedea care va fi destinul meu la Dinamo, momentan, sînt sub contract cu echipa. Mă antrenez separat, fără nici o problemă", a comentat atacantul francez pentru gsp.ro.

Dorinel critică
Fost antrenor al roş-albilor, Dorinel Munteanu nu este entuziasmat de proiectul lui Dinamo: "Nu poate fi reconstrucţie cînd jucătorii semnează doar pentru 6 luni. Dacă au stabilitate financiară şi lasă antrenorul să-şi facă treaba, se poate face treabă la echipă. Gicu Grozav are calitate, dar în Rusia oamenii nu prea au răbdare. Este puţin probabil ca el să intre în formă la Dinamo în două luni. Doar dacă va avea parte de o încredere extraordinară, atunci îşi poate reveni mai repede."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 18:11

eu cred ca ar trebui sa mai taiati din ele, bate la ochi..)

zecs93
zecs93  •  11 Ianuarie 2015, 16:05

baai aduceti-l pe Mustivar de la petrolul daca tot vreti pe cineva de acolo, lasati-ne cu rebutu asta, din cate stiu semnase cu Rapidu asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează