FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Presing la rapidişti » Dinamo încearcă să transfere trei talente din Giuleşti

Nicolae Vasile a fost titularul postului de fundaş stînga la Rapid în returul campionatului trecut
Nicolae Vasile a fost titularul postului de fundaş stînga la Rapid în returul campionatului trecut

Articol de - Publicat vineri, 06 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 21:49

Dinamoviştii caută să aducă trei tinere talente ale Giuleştiului în ”haită”: fundaşul stînga Nicolae Vasile, 17 ani, şi mijlocaşii Alexandru Coman, 21 de ani, şi Alexandru Ioniţă II, 18 ani.

Aflaţi în plin proces de reconstrucţie, pentru ca la anul să se lupte pentru campionat, aşa cum a anunţat Ionuţ Negoiţă, "cîinii" caută să-şi asigure serviciile a cît mai mulţi tineri, care sînt deja sau cochetează cu selecţionatele de juniori sau de tineret.

Şi, în plus, ar dori să profite de haosul de la Rapid, astfel că intenţionează să transfere, cît mai curînd, trei dintre talentele Giuleştiului: fundaşul stînga Nicolae Vasile, 17 ani, mijlocaşul dreapta Alexandru Ioniţă II, 18 ani, şi mijlocaşul central Alexandru Coman, 21 de ani.

Nicky Vasile a mai fost dorit şi în luna iunie de către roş-albi, însă puştiul a evitat atunci să ia oferta în calcul, mai ales că i se oferea un salariu mic, de doar 1.000 de euro.

Dinamoviştii vor să pluseze acum, nu cu mult, dar trebuie să ajungă la un consens şi cu patronii din Grant. Cei trei fotbalişti ar putea lua în calcul variantele, însă depinde şi de banii ce vor fi oferiţi dinspre Ştefan cel Mare, adică salarii de peste 2.000 de euro pe lună, plus bonusuri.

585896-cifre-rapidisti.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Zougou-gol, cu două date de naştere
Ivorianul Kevin Zougoula urma să ajungă aseară la Bucureşti, iar azi ar trebui să efectueze vizita medicală pentru a se şti dacă va semna pe trei ani cu roş-albii.

Atacantul i-a pus în dilemă pe oficialii dinamovişti care au căutat informaţii despre el şi-au găsit două date de naştere. Pe site-ul federaţiei ivoriene, atacantul e trecut cu două date de naştere: una, 20 martie 1984, a doua, 20 aprilie 1988. (Vlad Nedelea)

Asanovici la Corona
Fundaşul Antonio Asanovici, 21 de ani, a fost împrumutat pînă la iarnă la Corona Braşov, însă apărătorul a declarat pentru gsp.ro că nu le poartă pică roş-albilor: "Sînt tînăr, trebuie să joc undeva, iar dacă la Dinamo nu s-a putut acum, merg tot în prima divizie. Le mulţumesc şefilor clubului că au găsit această posibilitate. Vreau să mă întorc mai puternic la Dinamo".

De asemenea, mijlocaşul bosniac Mîrza Hasanovici va fi împrumutat în liga secundă, cel mai probabil la Berceni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  07 Septembrie 2013, 03:29

sunt slabi rau baietii astia !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  06 Septembrie 2013, 23:20

cifre impresionante! no comment a ajuns rau dinamo..

ticutroya
ticutroya  •  06 Septembrie 2013, 15:55
Postat de ave_biancorossi pe 06 Septembrie 2013, 12:45

fundasul stanga, vasile si mijlocasul coman sunt interesanti. chiar nu ar strica sa fie recrutati la dinamo. daca se va putea, ei ar insemna o promisiune in plus, pentru o echipa puternica in viitor. Forzza Dinamo. HAI ROMANIA !

Adica sa-nteleg ca se duc de la dracu la tat'su !!? Ce mi-e baba Rada , ce mi-e Rada baba , unde-i castigul ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează