FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima impresie cu Ionel Dănciulescu ca antrenor: ”Impune respect”

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 23:22

Danciu-gol a debutat ca antrenor, primele semnale sînt pozitive, de la conducători şi pînă la jucători.

New entry în rîndul antrenorilor, Ionel Dănciulescu, 37 de ani, l-a învins vineri seară pe Cristi Dulca, momentan, cel mai longeviv tehnician din Liga 1.

Ex-directorul general al "cîinilor" a fost apreciat după succesul din prima etapă a sa ca tehnician. "Dănciulescu e un om apreciat şi apropiat de jucători. Are o autoritate pozitivă şi este extrem de respectat de băieţi. Cred că ar trebui să primească încredere nu doar pentru cîteva meciuri", a comentat Cornel Dinu la DolceSport.

Autorii golurilor de vineri, Boubacar şi Bilinski, i-au dedicat victoria lui Danciu-gol. "Am demonstrat că putem juca bine şi cîştiga. Eu am şi evoluat alături de el, acum îmi este antrenor. Ce să mai, e bun! Ştie să motiveze jucătorii, ne-a spus să ne facem treaba liniştit, în meci", a zis senegalezul.

"Dănciulescu a venit într-un moment dificil la echipă, era important să cîştigăm. Mi-a explicat multe lucruri, a fost bine", a declarat şi polonezul.

"Victoria nu este meritul meu decît într-un procent foarte mic. Este meritul echipei, dar şi al lui Flavius Stoican. Am avut ceva emoţii. Gata, a trecut, nu pot fi euforic, cea mai importantă este acum partida cu Petrolul" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2014, 21:57
Postat de ghete.aur.furate pe 23 Noiembrie 2014, 11:02

Cu Gazu au furat, rezultatul este viciat de hotia de arbitraj, a fost hentz careu si penalti clar vazut de o tara intreaga. Fara hotiile de arbitraj insolventii exclusi din EuroPA se bateau la retrogradare. Vin Petrolul si Astra si noi rusini si umilinte in ADN.

esti cretinoid la cap, dar eliminarea lui Grecu sau cartonasul galben lui Matei, alea nu-le mai vezi nu ??? firati-ai draq de OVINE, pai mai hoti ca voi nu exista pe planeta asta !!!

zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2014, 21:55
Postat de saviola2_8 pe 23 Noiembrie 2014, 10:01

un stelist pe banca lui dinamo! chiar nu aveam nevoie de oameni acolo, nu-i cazul unui `inside job`, astia oricum sunt slabi!:/

Cred ca la ora asta esti somnabul si se explica prostiile pe care le spui, daca a jucat la voi asta nu inseamna ca e stelist, asta inseamna ca e profesionist, iar inainte sa vina la voi tot la Dinamo a fost, dupa care a fost la voi si dupaia sa retras la Dinamo.......mai invatati C.V-ul jucatorului !!!

zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2014, 21:52
Postat de vlady1990 pe 23 Noiembrie 2014, 09:49

A batut o echipa mediocra si deja e mare si tare, la prima infrangere o sa curga iar cu critici...

corect

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close