FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTI.RO

Prima mutare

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Mulţescu şi-l doreşte în Ştefan cel Mare pe Dorin Goga, fostul său elev de la U Cluj

Dinamo îl vrea pe "călăul" Rapidului, atacantul clujean Dorin Goga! Fotbalistul de 23 de ani a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în meciul de acum 10 zile, cînd ardelenii au învins cu 2-1 în Giuleşti. Goga este printre priorităţile "cîinilor" pentru mercato din vară, dar roş-albii caută să soluţioneze de acum transferul.

"Poate rezolva singur un meci"
"E clar, l-aş dori pe Goga la Dinamo. E genul de fotbalist care poate rezolva de unul singur un meci. Eu cred că Dorin e jucător de echipa naţională. Are tehnică în regim de viteză, are şi alte calităţi care îl recomandă ca un bun transfer", a apreciat Gigi Mulţescu.

Dinamo dă 500.000 de dolari
Campionii au de gînd să ofere 500.000 de dolari, plus un jucător la schimb, în funcţie şi de interesele clujenilor. Cota lui Goga este în creştere. El poate evolua şi mijlocaş stînga, şi central, de aceea dinamoviştii se grăbesc să facă afacerea, mai ales că atacantul este şi în atenţia lui Poli Timişoara. Preşedintele lui U, Toni Doboş, a declarat ieri: "Goga nu e de vînzare, nu are rost să discutăm acum ceea ce ar vrea Mulţescu la vară". În pauza de iarnă, clujenii au refuzat o ofertă de un milion de euro, plus jucători la schimb, din partea Politehnicii Timişoara.

5 goluri a marcat Goga în cele 20 de etape jucate în tricoul lui U Cluj. Atacantul mai are o pasă decisivă în cele 1.790 de minute bifate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  06 Martie 2008, 16:47

pai poli a dat 1 000 000 an iarna si doi trei jucatori da nu va e rusine, lati luat pa torje TAPA secolului si nici pa ala nu lati platit LUATIVA GANDUL nul lasa dobos ca iese cu scandal MARE DE TOT si c*r sasi puna pofta an cui GOGA nu va juca niciodata la ei HAIDE U CLUJ -NAPOCA

 •  06 Martie 2008, 16:44

Spune-i s-o mai inMULTESCU de 8 ori oferta auzi i-a fost elev timp de o luna

 •  06 Martie 2008, 13:30

asa este Goga va pleca numai in strainatate,in divizia B,ha ha ha ha naivilor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează