FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce a semnat cu Steaua » Cum a decurs întîlnirea cu Gigi Becali şi obiectivele trasate

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 12:24

Costel Gâlcă s-a înţeles cu Steaua şi va conduce formaţia din Ghencea în următoarele două sezoane. În această dimineaţă, a mers la Penitenciarul Poarta Albă şi după întîlnirea cu Gigi Becali a oferit primele declaraţii presei.

"Sînt noul antrenor al Stelei, se poate spune aşa. N-a fost deloc greu să negociez cu domnul Becali. Este un om foarte comunicativ, aşa cum îl ştiţi şi voi. Sper să avem o colaborare foarte bună.

Primele obiective sînt clare: calificarea în grupele Champions League şi cîştigarea unui nou titlul de campioană a României. Nu am vorbit de plecări, nu ştiu ce o să se întîmple, oricum dacă pleacă cineva, cu siguranţă o să vină altcineva.

A fost o discuţie directă şi prietenoasă. E o nouă provocare, vin la echipa la care am jucat, unde am avut succes. Îmi doresc acelaşi lucru ca şi jucător! Am discutat şi despre restanţele jucătorilor, toate se vor rezolva.

Am vrut să vorbesc cu dînsul despre venirea mea aici la Steaua, nu au contat banii. Fanilor le promit că o să fie foarte multă muncă şi disciplină", a spus Gâlcă imediat după ce a semnat cu Steaua.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
fangigi
fangigi  •  03 Iunie 2014, 11:43

Pai cum sa decurga intalnirea de la mititica? Gigi de exemplu, era dupa gratii, iar celalat facea sluj pe partea ailalta!:) Atunci Gigi i-a zis: Costele, auzi bah, eu momentan sunt retinut, preia tu o1le mele, adica vitejii si du-i la pascut ca n-are cine si n-am ce mulge iar in toamna!:)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Iunie 2014, 18:28

Gilca e unul din oamenii de bun simt care au trecut pe la Steaua , revenind acum ca antrenor, pe care nu l-am auzit jignind pe cineva vreodata, a jucat la un nivel bun in Spania, dar nu stie(inca) in ce s-a bagat ! Dupa primele sincope, Becali va incerca sa il "directioneze",iar daca Gilca va incerca sa fie ferm, il va presa sa plece ! Nu poti rezista la Steaua cu Becali, daca nu ai o doza de nesi.mtire consistenta !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iunie 2014, 17:54

sa speram ca acest drum la penitenciarul Poarta Alba nu va deveni un obicei. si sa ii uram succes acestui antrenor tanar, debutant in Liga Mamaliga, daca nu ma insel.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează