FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Prima reacție a lui Silviu Lung după accidentarea horror cu CFR Cluj » Măsura impusă de medici pentru recuperare: "Sunt obligat s-o fac"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 16:50

Silviu Lung junior a vorbit în premieră vizavi de ceea ce i s-a întâmplat luna trecută, oferind detalii Gazetei Sporturilor despre cum s-a simţit şi când se va întoarce în fotbal.

 Silviu Lung junior aşteaptă să se întoarcă mai puternic în fotbal. A pierdut ultimele trei săptămâni din cauza gestului stupid-nefericit al lui Bilel Omrani, care l-a lovit cu mingea în faţă la meciul direct dintre Astra şi CFR Cluj, pe 17 martie.

Goal-keeperul a părăsit imediat terenul în acea seară nefastă, iar de atunci, după câteva controale medicale amănunţite, a stat
departe de gazon, acasă, la Craiova, pierzând contactul cu fotbalul din cauza traumatismului cranian.

"Încep alergările"

Internaţionalul - care a pierdut şi convocarea la prima reprezentativă pentru meciul cu Danemarca - va începe din această săptămână alergările uşoare, urmând să revină pe gazon în funcţie şi de rezultatele unui nou test medical.

A vorbit în premieră pentru Gazeta Sporturilor: "Totul e super, dacă pot spune astfel, având în vedere că îmi este foarte dor de fotbal. Mulţumesc tuturor oamenilor, prieteni sau suporteri, care m-au susţinut şi mi-au dat căldura sufletească pentru a trece peste acest episod nefericit din viaţa mea.

Încep alergările şi mai e puţin până când voi putea juca din nou. Nu am nicio frică. O să port o cască de protecţie timp de o lună. Să vedem când încep antrenamentele cu echipa, n-aş putea spune acum o dată cu precizie. Dar sunt încrezător că va fi foarte curând. Poate că va fi din acest campionat, să văd".

Amnezia, cel mai dificil adversar

Silvică nu-i poartă ranchiună atacantului de la CFR Cluj: "Chiar n-am nimic cu băiatul, aşa e în fotbal. Nu consider că a vrut să mă lovească. Suntem fotbalişti, nu cred că facem anumite lucruri cu intenţie, fiindcă ştim că trăim din acest sport, este serviciul nostru".

Fotbalistul de 27 de ani spune că nu resimte dureri: "De fapt, nu m-a durut nici atunci, pe moment sau după. Sau nu mai ţin eu minte... Singurele probleme au fost legate de amnezie.

Sunt în regulă, staţi liniştit, ca o glumă, ştiu în ce ţară sunt şi în ce an. Doar îmi e foarte dor de fotbal. Dar sunt sigur că Dumnezeu mă va ajuta să revin mai puternic". 

Căutat în Europa

Accidentarea a survenit într-un moment total nefericit pentru portar, care era monitorizat pentru un transfer în străinătate. Lung junior a fost urmărit de scouterii unor grupări din Olanda şi din Belgia, care la vară aveau de gând să facă o ofertă concretă Astrei. Den Haag, din Olanda, a făcut şi vara trecută o propunere giurgiuvenilor, doar că românii au refuzat.

15 partide din totalul celor 39 a păstrat poarta Astrei neatinsă, fără să ia gol

2,3 milioane de euroeste cota jucătorului, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
105542823230444
George Mihai  •  09 Aprilie 2017, 18:09

!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează