FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima Stelei după victoria cu Petrolul: salariile restante

Tănase şi compania pot lupta la titlu fără a se mai gîndi la restanţele financiare
Tănase şi compania pot lupta la titlu fără a se mai gîndi la restanţele financiare

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 22:22

Steliştii au avut promisiunea lui MM că după partida cu gruparea ploieşteană îşi vor primi contractele pentru ultimele două luni.

Imediat după victoria cu Petrolul (2-1), managerul general Mihai Stoica i-a anunţat pe elevii lui Mihai Stoichiţă că pînă la partida din runda următoare, de la Chiajna, îşi vor încasa salariile restante.

Conducerea rămăsese în urmă cu achitarea contractelor pe două luni, iar decizia de a le oferi salariile acum a fost luată şi pentru a-i motiva suplimentar pentru ultimele 5 etape. Dacă în privinţa contractelor se va ajunge cu plata la zi, primele pe care Gigi Becali le promisese la un moment dat au fost suspendate.

Ultimul meci la care echipa a avut promis un bonus financiar a fost derby-ul cu FC Vaslui, pierdut 0-1 în Ghencea. "Cum le-am promis prime, cum gata, s-au tăiat. Nu le mai dau nici o primă, le dau la final toţi banii dacă reuşim să cîştigăm campionatul", a explicat Becali.

250 de mii de euro însumează salariile jucătorilor din lotul Stelei pe o lună

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Generalul" în Peluză

Anghel Iordănescu a împlinit ieri 62 de ani, iar la partida de joi, cu Petrolul, el a fost invitatul galeriei steliste în Peluză. Fostul mare fotbalist şi antrenor al Stelei a fost la stadion împreună cu băieţii cei mici, Alexandru şi Andrei. "A fost ceva inedit, nu am mai văzut de ceva vreme un meci din peluză. Am văzut cîtă suferinţă şi cîtă pasiune era la fiecare acţiune a Stelei. Importantă e victoria, dar eu rămîn sceptic în ceea ce priveşte şansele echipei la titlu", a declarat Iordănescu.

Impresionat de Hamutovski
Helmuth Duckadam a lăudat evoluţia fostului goalkeeper al roş-albaştrilor, Vasili Hamutosvki, acum la Petrolul. "El a apărat ce era de apărat, asta înseamnă să fii portar mare. Într-un top al goalkeeperilor din Liga 1 l-aş pune pe locul trei!", a declarat preşedintele de imagine al roş-albaştrilor. El crede că Steaua încă mai poate cuceri titlu: "A fost o victorie obţinută prin cezariană cu Petrolul, dar cred în continuare că Steaua şi Rapid au cele mai mari şanse la campionat".

"Nu l-am luat pe Wesley pentru că îl am pe Bălan"
Gigi Becali e nemulţumit de evoluţiile lui Florin Costea. "Gata, el nu mai poate face mai mult, l-am văzut şi cu Petrolul, nu mai contez pe el! Poate pe Mihai", a declarat finanţatorul stelist. Becali are şi doi jucători favoriţi: "Pariez că Tănase şi Tibi Bălan vor face de acum diferenţa la Steaua. Păi, eu nu l-am luat pe Wesley pentru că îl aveam deja pe Bălan. Recunosc însă că nu a fost nici un jucător străin mai bun în Liga 1 decît Wesley". Brazilianul e liderul marcatorilor la zi, cu 24 de reuşite, în vreme ce Bălan a înscris 39 de goluri în prima divizie în toată cariera!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
biancorossi
biancorossi  •  26 Mai 2012, 00:44

prima la dreapta dupa a doua la stanga...)))

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Mai 2012, 14:03
Postat de alpin pe 05 Mai 2012, 09:38

Gargara. Valizari si-ar fi primit drepturile chiar daca pierdeau!!! Pentru ca, dupa doua luni neplatite pot depune cerere de "eliberare" din sclavie!!!

Cum toata ziua esti cu Becali in gura, observ ca te-ai molipsit! Ai inceput sa scrii ca un cioban: "VALIZARI si-ar fi primit"

valah.redandblue
valah.redandblue  •  05 Mai 2012, 10:01
Postat de alpin pe 05 Mai 2012, 09:38

Gargara. Valizari si-ar fi primit drepturile chiar daca pierdeau!!! Pentru ca, dupa doua luni neplatite pot depune cerere de "eliberare" din sclavie!!!

Ceangăule deschide gurița aia mare sa iți dea toți romanii jetul cald în gat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close