FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima vedetă care a cedat » Şefii Stelei l-au convins să semneze pe încă trei ani!

Tănase a cucerit cu Steaua trei trofee: titlul și Supercupa, în sezonul precedent, dar și Cupa României în vara lui 2011
Tănase a cucerit cu Steaua trei trofee: titlul și Supercupa, în sezonul precedent, dar și Cupa României în vara lui 2011

Articol de , - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 17:45

Mihai Stoica a reuşit să-l convingă pe Cristi Tănase să rămînă la Steaua. "Dodel" se afla în ultimul an de contract cu Steaua, club unde a ajuns în vara lui 2009 de la FC Argeş.

Mijlocaşul de 26 de ani a decis să rămînă în Ghencea şi şi-a dat acordul pentru a semna o înţelegere pe încă 3 ani de zile.

Noul angajament al lui Tănase va expira pe 30 iunie 2017 şi îi va aduce acestuia un salariu lunar de 15.000 de euro, cu 3.000 mai mult decît cîştigă în prezent. În plus, internaţionalul român va încasa şi 100.000 de euro în momentul în care va parafa actele, adică după ce va reveni de la echipa naţională.

Argeş păstrează jumătate
Pentru a-l aduce pe Tănase în Ghencea, Becali a plătit în urmă cu 4 ani şi jumătate 1,8 milioane de euro pentru 50 la sută din drepturile federative asupra jucătorului. În aceste condiţii, argeşenii vor continua să deţină jumătate din Tănase, urmînd să încaseze banii doar la un eventual transfer al fotbalistului. Pînă să intre la închisoare, Gigi a încercat în cîteva rînduri să-l răscumpere pe Tănase în totalitate, dar s-a lovit mereu de refuzul clubului din Piteşti.


"S-a tot vorbit în ultima vreme de ţintele noastre. Ţin să vă anunţ că am făcut deja o achiziţie, Tănase şi-a dat acceptul pentru a-şi prelungi contractul"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Ar fi fost cea mai mare pierdere!
Cristi Tănase e cel mai scump jucător adus de Steaua în toată istoria clubului! În aceste condiţii, Gigi le-a transmis angajaţilor că e prioritar ca Tănase să continue la Steaua, în speranţa că pînă la urmă va reuşi să-l vîndă în străinătate la un preţ bun! În vara lui 2009, Becali a achitat pentru jumătate din drepturile federative asupra jucătorului suma de 1,8 milioane de euro. De atunci şi pînă în prezent, Tănase a fost ofertat de cîteva formaţii din spaţiul ex-sovietic, dar preţul oferit n-a depăşit niciodată 3,6 milioane de euro, adică suma pe care ar trebui să o încaseze Steaua ca să-şi recupereze măcar banii plătiţi pe el.

A intrat în top 5
După mărirea salarială pe care o va primi, Cristi Tănase va ajunge printre cel mai bine plătiţi jucători ai Stelei. "Dodel" va cîştiga 180.000 de euro pe an, la fel cum au în prezent căpitanul Alex Bourceanu şi Lukasz Szukala. Cel mai bine plătiţi stelişti rămîn în continuare Fernando Varela şi Federico Piovaccari, cu cîte 240.000 de euro pe an.

20 de goluri a strîns Tănase la Steaua, în cele 161 de meciuri jucate de el în toate competiţiile, din august 2009 şi pînă acum


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
alpha.dog
alpha.dog  •  17 Noiembrie 2013, 08:14
Postat de vyb_texas pe 17 Noiembrie 2013, 06:34

si acum intrebare , care s-a pacalit mai rau ? clubul sau tanase ?

majoritatea sunt petarde la steaua ce mai conteaza inca unul?

plischi
plischi  •  17 Noiembrie 2013, 08:08

normal ca a acceptat. cine dreacu il vrea pe tanase? avantul prabushirea?

imperator1
imperator1  •  17 Noiembrie 2013, 08:02

Tănase de fapt vroia la Barcelona, dar maestru MM l-a convins să rămână la Steaua. Mulțumim MM, you are the best !

Vezi toate comentariile (81)
Comentează