FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Prima victorie, prima pierdere pentru CSU Craiova » Liderul apărării lipseşte două săptămîni

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 20:11

CSU Craiova a cîştigat luni în premieră în Liga 1, 1-0 cu Oţelul Galaţi, însă a pierdut un jucător important pentru echipa pregătită de Sorin Cîrţu şi de Emil Săndoi. Un fotbalist care a pus umărul şi-a marcat goluri decisive pentru ascensiunea echipei în prima divizie.

Silviu Izvoranu, 31 de ani, a fost readus în Bănie, a intrat titular contra gălăţenilor la care a început fotbalul, însă n-a rezistat decît o repriză. S-a ales cu o ruptură fibrilară ce-l va ţine departe de gazon în jur de două săptămîni.

"Ghinion teribil. Eram şi sînt disperat să joc fotbal, mai ales la Craiova, iar acum a venit această accidentare. Sper să-mi revin cît mai repede, să mă fac bine şi să reintru în normal. Îmi doresc să fiu apt de joc pentru meciul cu Dinamo", a comentat Izvo pentru gsp.ro. Partida amintită de apărător se va juca la Bucureşti pe 4 octombrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  17 Septembrie 2014, 04:07

csu-dinamo n-are nici-un farmec, stai linistit si recupereaza-te =)

gabryel28
gabryel28  •  16 Septembrie 2014, 20:26

prima si ultima victorie pentru clonele astea mizerabile

antalmihai
antalmihai  •  16 Septembrie 2014, 19:49

Mult succes ! Esti de apreciat !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close