FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima zi de A1 » Ionel Dănciulescu şi-a început oficial munca de antrenor principal la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 20:29

Primele mişcări cu Ionel Dănciulescu antrenor la Dinamo: infuzie de tineri de la echipa a doua şi şedinţă prelungită cu staff-ul tehnic


"Trebuie să ne ajutăm reciproc pentru binele lui Dinamo! Împreună trebuie să găsim cele mai bune soluţii pentru ca Dinamo să răzbească şi să terminăm cu capul sus turul" a fost discursul de început al lui Ionel Dănciulescu la prima sa şedinţă integrală de pregătire, din postura de "principal", ieri la Săftica.

Prima mutare a lui Dănciulescu a fost aducerea de la echipa secundă a şase tineri jucători şi a comandat un joc şcoală, pentru a vedea dacă aceştia pot susţine nivelul primei echipe.

Danciu a hotărît ca periodic să se prezinte la echipa mare, prin rotaţie, cel puţin doi sau trei tineri jucători de la Dinamo II, în funcţie de randamentul pe care-l arată cînd sînt chemaţi la şedinţele de pregătire ale seniorilor. Astfel, pe lîngă Patrick Petre, care a devenit un obişnuit al primei echipe, Danciu doreşte forţarea a încă cîţiva tineri în perioada următoare.

Şedinţă prelungită
După terminarea antrenamentului, Dănciulescu le-a dat o zi liberă elevilor săi, urmînd să reînceapă pregătirea luni, dar a convocat staff-ul tehnic la o şedinţă care a durat puţin peste o oră. Principalul subiect de discuţie a fost stabilirea unei strategii pe termen scurt, prin care să se reuşească atingerea obiectivelor, adică maximum posibil din ultimele trei etape ale turului.

Tinerii convocaţi de Dănciulescu la prima echipă
Nume poziţie vîrstă
Mihai Zamfir fundaş 17 ani
Alin Dudea fundaş 17 ani
Simone Dobre mijlocaş 16 ani
Andrei Tîrcoveanu mijlocaş 17 ani
Denis Lemac atacant 20 ani
Kevin Trabalcka atacant 20 de ani

Cine minte?
Contrele dintre deja fostul antrenor al "cîinilor", Flavius Stoican, şi preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, continuă. Anghelache susţine că a vorbit cu Stoican şi i-a propus să continue în Ştefan cel Mare, pe cînd tehnicianul spune contrariul: "Nu am vorbit nici o clipă cu domnul Anghelache despre plecarea mea de la Dinamo. Singurul căruia i-am spus toate aceste chestiuni a fost Ionuţ Negoiţă", a declarat Stoican pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
sorin.pch
sorin.pch  •  17 Noiembrie 2014, 19:30

hai sa im dau si eu cu parerea despre primul 11 pe care il vad eu..... daca tot facem echipe samoila fai nedelcearu cordos filip serban elthon alexe(matei) rotariu lazar bilinski

neuer1606
neuer1606  •  17 Noiembrie 2014, 10:42

Trebuia luat si Bilciulescu care etse cel mai bun de la Dinamo II.

dinamir
dinamir  •  16 Noiembrie 2014, 22:05
Postat de calinescu_ pe 16 Noiembrie 2014, 15:33

DANCIULE , ITI TREBUIE UN 11 STANDARD : T MARC BARBOIANU ; NEDELCEARU (POPAII) ;CORDOS ; GRECU; FAI; IONUT SERBAN; BOUBACAR;VALI LAZAR; ALEXE ; BILINSKI;(ROTARIU) ACEST 11 SE POATE BATE CU ORICINE IN LIGA I.....!!!!!

Filip in locul lui Grecu si C.Matei in locul lui Fai.Dar tu totdeauna ai spus enormitati.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează