FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI

Primarul Mioveniului recunoaşte: "Sînt fan Gigi Becali!"

Primarul Mioveniului nu se teme de meciurile din Liga 1
Primarul Mioveniului nu se teme de meciurile din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 21:43

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, se declară un fan împătimit al finanţatorului din Ghencea şi crede că nivelul fotbalului românesc a fost ridicat întotdeauna de formaţia roş-albastră.


- Domnule Georgescu, s-a tot vorbit zilele acestea de venirea lui Mărgăritescu la Mioveni. Cum a rămas?
- Este aproape sigur transferul său. După ultimele discuţii cu Andrei putem spune că sîntem foarte aproape să îi obţinem semnătura. Mai este o singură problemă, trebuie să îl lase şi Borcea să vină...

- Vor mai veni şi alţi jucători la echipă?
- Cu siguranţă! I-am promis antrenorului Ionuţ Popa că vom mai aduce 4-5 jucători şi ne vom ţine de cuvînt. Discutăm în continuare cu Ghionea şi Tameş, însă la ei este o situaţie mai dificilă. Sperăm să semneze cu noi, echipa are nevoie de fotbalişti valoroşi pentru ca Mioveniul să nu fie doar în excursie în Liga 1.

- În prima etapă jucaţi cu U Cluj. Cum credeţi că veţi trece peste prima partidă?
- Nu mi-e teamă de acest meci, şi nici echipei nu îi este frică. U Cluj are ca obiectiv o cupă europeană, dar consider că Ionuţ Badea nu are nimic în plus faţă de Ionuţ Popa, ba din contra, experienţa e de partea antrenorului nostru. Vrem cele trei puncte, vrem să începem cu dreptul acest campionat!

- După, aveţi cu Steaua...
- Mă voi duce special la meci din două motive: primul, Steaua este un brand care trebuie respectat, şi al doilea pentru că am o admiraţie deosebită pentru Gigi Becali.

- Sînteţi stelist?
- Nu neapărat, dar trebuie să recunoaştem că Steaua a ridicat mereu calitatea fotbalului la noi. În plus, îl respect pe Gigi Becali şi pentru că în urmă cu trei ani, cînd jucam în Liga 1, a venit la Mioveni şi a sponsorizat construcţia Catedralei cu multe mii de euro, deşi nu i-a cerut-o nimeni. Sînt gesturi pe care puţini le fac în zilele noastre.


Vine Dino Eze
Vineri seara a ajuns în cantonamentul de la Sinaia fundaşul Dino Eze. Cunoscut în România de cînd juca la Steaua, el a venit la formaţia argeşeană liber de contract. Acesta a evoluat în ultimul an pentru vicecampioana Libiei, Al-Ahly Tripoli.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fcpp
fcpp  •  12 Iulie 2011, 10:53
Postat de martina pe 11 Iulie 2011, 08:53

georgescu este unul dintre putinii primari din romania caruia caruia ii place sportul! noi locuitorii miovenului va multumim domnule primar georgescu! HAI MIOVENII!

fa-i taaaaarane si-o 1aba

martina
martina  •  11 Iulie 2011, 08:53

georgescu este unul dintre putinii primari din romania caruia caruia ii place sportul! noi locuitorii miovenului va multumim domnule primar georgescu! HAI MIOVENII!

blaustein
blaustein  •  10 Iulie 2011, 13:08

Impuscati-| !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează