FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Primii plecați! Petrolul a pierdut doi titulari pentru ultimele meciuri din Liga 1 » Șanse infime să revină în sezonul viitor!

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 12:10

Petrolul va lupta în ultimele trei etape ale acestui campionat să îşi apere locul trei ocupat în acest moment.

Mihai Teja şi Valentin Sinescu vor trebui să se descurce în partidele rămase de disputat fără aportul altor doi jucători de bază. Pablo de Lucas şi Toto Tamuz acuză probleme de sănătate, iar cei doi nu vor mai evolua până la finalul campionatului.

Tamuz și De Lucas au şanse mici de a continua şi din stagiunea care urmează la Petrolul, ambii jucători avînd cîteva oferte importante din străinătate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1090356787659110
Marci Marin  •  12 Mai 2015, 18:55

are oferte pe dracu! Mari vedete! nu ii ia nimeni. Tot la Petrolul raman

bdgeorge
bdgeorge  •  12 Mai 2015, 18:16

Au semnat cu ASA probabil..oricum la cum a aratat si ce a facut Petrolul in returul asta nu exista decat un cuvant care sa-i caracterizeze (si sunt elegant) JENANT...pacat de o echipa care trebuia anul asta sa defileze in lupta pt titlu ca a ajuns in situatia asta..din pacate ce semeni culegi.. *** uite asa cu "suporterii" alaturi a ajuns echipa asta pe mana infractorilor...inainte sa vorbiti urmariti voi "suporterii" ati vrut asta de ce va palngeti azi??? Petrolul este unde merita ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kurisuchian
kurisuchian  •  12 Mai 2015, 17:13
Postat de oviatapentrusteaua pe 12 Mai 2015, 13:25

Daca nimeni nu vrea sa investeasca intr-o echipa frumoasa cu stadion nou cochet si galerie frumoasa, inseamna ca toti fug de fotbalul corupt romanesc.

DIn păcate ai dreptate.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează