FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul cartuş pentru Bonetti » Italianul îşi joacă postul în derby-ul cu Steaua

Bonetti este sub presiune: jucătorii nu îl vor, iar şefii aşteaptă rezultate
Bonetti este sub presiune: jucătorii nu îl vor, iar şefii aşteaptă rezultate

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 20:26

Italianul dinamoviştilor depinde de Derby de România, dar şi de finala Cupei României. Jucătorii nu-l mai suportă pe antrenor, iar şefii aşteaptă rezultate.

Dinamo mai are de disputat trei partide oficiale în acest final de sezon. Două în campionat, cu Steaua şi cu Astra, plus finala Cupei României, cu Rapid, toate pe Naţional Arena. Meciuri vitale nu doar pentru club şi pentru jucători, dar şi pentru antrenorul Dario Bonetti.

Dacă bate Steaua, italianul va avea linişte. Dacă bate şi pe Rapid, atunci va continua sută la sută cu Dinamo şi din vară. Dacă pierde şi cu Steaua, şi cu Rapid, pleacă! Dacă va cîştiga cu Steaua, dar pierde finala Cupei, soarta lui stă în balanţă.

Deşi are sprijinul necondiţionat al lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, Bonetti e din ce în ce mai criticat de jucători. "Orice s-ar întîmpla, vina cade pe noi, jucătorii. Ne înjură lumea, iar pe Bonetti îl aplaudă, chiar dacă el joacă şi cu 7 apărători la un meci cu o echipă retrogradată", au punctat elevii italianului. Iar acest lucru ar putea conta decisiv în cazul în care Dinamo nu bate Steaua şi Rapid.

Bonetti mai are contract încă doi ani din vară, însă în acord este prevăzut că poate fi dat afară dacă nu încheie campionatul pe locul 2 sau nu cîştigă Cupa României.

Borcea absent cu Steaua,  prezent la finala cu Rapid
Cristi Borcea nu va fi prezent la Derby de România mîine seară, acţionarul "cîinilor" preferînd să rămînă la Miami alături de soţia sa, Alina, care urmează să nască pînă la finele lunii. Şeful roş-albilor va vedea meciul la TV şi-a convenit cu naşul său, Gigi Becali, să nu-şi vorbească înainte şi după partidă, pentru a evita eventuale dispute. Borcea va sosi la începutul săptămînii în Bucureşti, întrucît vrea să asiste la finala Cupei, cu Rapid, miercurea viitoare.

28.500 de euro este suma cu care este plătit staff-ul tehnic al lui Dario Bonetti, în afara "principalului" mai fiind doi secunzi şi un preparator fizic

4 victorii, o remiză şi 3 eşecuri a bifat Bonetti în acest mandat în Ştefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
tomagh
tomagh  •  16 Mai 2012, 13:26

Sunt câteva probleme de aflat la Dinamo -cine conduce și pe ce bani la Dinamo? -cine conduce, ce vrea de la echipă-cupa și campionatul în sezonul actual(slabă nădejde) sau având în vedere obiectivele ratate, păstrarea lui Bonetti și construcția unei noi echipe ? -există buget pentru o echipă competitivă construită prin transferuri adevărate, sau așteptăm un an de sacrificiu pentru o echipă nouă? -care sunt obligațiile conducerii față de frații Becali, de echipa nu mai poate scăpa de ei și de fitilele lor? În rest, multe discuții sunt orgolii ieftine și lipsite de dbiect,,, -

redsef2005
redsef2005  •  16 Mai 2012, 11:26
Postat de robert_1 pe 16 Mai 2012, 01:44

da. este clara treaba, daca mai aveam vreun dubiu ca dinamo -steaua va fi trantit, acum citind acest articol, sa spulberat orice urma de indoiala. bonetti isi joaca soarta aici, ce alta varianta mai buna poate fi , ca toti ceilalti sa fie multumiti???? niciuna, decat sa stea pe burta cu steaua....astfel, borcea isi multumeste nashul, giovanni si victor exulta ca au scapat de ghimpele bonetti, iar unii jucatori de la dinamo, vor sarbatori ca au scapat de bonetti. iese scandal urat tare de tot, sefii de galerie nu vor sta cu mainile in san, va iesi macel daca dinamo e blat cu steaua....si principalii vizati cred si sper sa vor fi fotbalistii, care au o singura sansa, sa joace, corect!!!!

Ai omis esenţialul (la fel ca şi pseudo-jurnaliştii ăştia de doi bani, care habar nu au să furnizeze o INFORMAŢIE reală, ci doar inventează scandaluri!): Borcea nu mai are putere de decizie la Dinamo. Acum decide Badea, care a fost escrocat direct de gibon cu transferul lui Chipciu fără cota pentru Sporting Piteşti, secondat de Săvulescu, care e în proces cu pitecantropul pentru abjecţiile debitate despre el. Dacă te uiţi că Bonetti a început uşor-uşor să îi scoată din echipă pe protejaţii clanului Becali şi să joace cu tinerii - Ţucudean, Curtean, Matei, Nica, Muşat, Stănescu, Naumovski -, vezi că nu e aşa cum aberează aceşti Stan şi Bran ai presei aservite Stânei...

bandy
bandy  •  16 Mai 2012, 11:26
Postat de redsef2005 pe 16 Mai 2012, 10:18

Echipele de la Steaua - Dinamo: STEAUA: Duckadam - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu - Balint, Stoica, Boloni, Majearu - Lăcătuş, Piţurcă. Antrenor Emerich Jenei. DINAMO: Stelea - Mihăescu, Andone, Rednic, Klein - Sabău, Lupescu, Mateuţ, Lupu - Vaişcovici, Răducioiu. Antrenor Mircea Lucescu. Restul sunt mizerii, deja nu mai vorbim despre fotbal (care fotbal???) în România, ci despre cine aranjează mai multe meciuri cu arbitrii sau cu adversarii.... Mi-e dor de FOTBAL, de Hagi şi Răducioiu, de Sabău şi Belodedici, de Boloni şi Klein, Dumnezeu să-l odihnească....

atunci nu aveau in cap bani, femei, masini si plecari la echipe din strainatate. Jucau in Romania, pentru club si atat , nu se punea accent pe cat castiga doar pe valoare. in ziua de astazi valoarea unui jucator ...este data de impresari si de patroni...daca il kaka o saptamana pe la ziar si tv moralul e dus iar jucatorul incearca sa se recupereze de ocara adusa in club cu pitzipoance gen....Asta e fotbalul la noi

Vezi toate comentariile (36)
Comentează