FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Primul job al lui Ciobi după despărţirea de Dinamo nu e Severin, dar e tot în Liga 1

Articol de , - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 22:16

Liviu Ciobotariu (41 ani) nu a ajuns la un acord cu oficiali lui CS Severin, dar pînă la urmă va antrena tot în prima ligă. Fostul antrenor al lui Dinamo a plecat în această seară spre Iaşi, iar în cursul zilei de mîine va trata cu oficialii lui CSMS preluarea echipei.

Apropiaţii antrenorului susţin că afacerea e ca şi făcută, iar parafarea actelor mai este doar o formalitate, urmînd ca Ciobi să conducă mîine primul antrenament cu noii săi elevi. Este primul job al lui Liviu Ciobotariu după despărţirea din primăvară de Dinamo. 

CSMS Iaşi a rămas fără antrenor după ce astăzi, Ionuţ Popa a decis să părăsească echipa simţindu-se singur, fără a primi vreun ajutor din partea autorităţilor pentru a întări echipa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
imperator
imperator  •  29 August 2012, 01:36
Postat de rokosud pe 29 August 2012, 01:01

Vad ca e Iesean(doar cu numele),dar e cam nevertebrat.Daca iubea fotbalul iesean nu statea capra autoritatilor din Iasi si primarului.In IASI DOAR POLITEHNICA !!!

Aici îţi dau dreptate, dar şi el e tot cu POLITEHNICA, şi eu tot echipa asta o ştiu decănd m-a făcut mama !

pol1iasi
pol1iasi  •  29 August 2012, 01:35
Postat de rokosud pe 29 August 2012, 01:06

Degeaba il ai, daca nu ai facut nimic pentru a salva vechea echipa,ai preferat sa stai in casa la caldura,si sa privesti cum echipa ta moare.Csms nu e POLI !!!

Esti sigur ca am stat in casa?:)..Hai nu mai spune...Si in definitiv, eu nu tin cu nicio echipa in afara de Iasi...asa cum tii tu cu Dinamo...:) Inca ceva...Poli Iasi nu mai exista din 2000 (Unirea 2000...), dar asta e alta discutie....

rokosud
rokosud  •  29 August 2012, 01:06
Postat de pol1iasi pe 28 August 2012, 23:49

Exact Imperator....Am avatarul ala de cand exista Politehnica Iasi...dar nah, ce sa-i ceri...salutari, Imperator :)

Degeaba il ai, daca nu ai facut nimic pentru a salva vechea echipa,ai preferat sa stai in casa la caldura,si sa privesti cum echipa ta moare.Csms nu e POLI !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează