FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 2-0

VIDEO+FOTO SMURD-ul n-a funcţionat » ACS Poli a învins Dinamo cu 2-0!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 23:37

Gigi Mulţescu a pornit cu stîngul pe banca lui Dinamo, pierzînd în prima etapă a noului sezon, 0-1 cu ACS Poli Timişoara.

Nou-promovata a controlat partida de pe "Dan Păltinişanu", unde peste 10.000 de suporteri s-au strîns să încurajeze noua echipă a Timişoarei. Atmosfera şi-a pus imediat amprenta asupra jocului gazdelor, care puteau deschide scorul încă din minutul 1. Şeroni a reluat însă milimetric pe lîngă poartă cu o lovitură de cap din şase metri.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Rus l-a pus şi el la încercare pe Nuno Claro cu o torpilă de la 30 de metri (12), dar tot timişoreni au trecut pe lîngă gol. Naumovski a ieşit greşit la un atac al lui Szekely, l-a agăţat în careu, iar Sebastian Colţescu a dictat penalty. Emoţiile şi-au spus însă cuvîntul, iar Trandu a trimis peste poartă.

L-a răzbunat Szekely, care a reuşit să deschidă scorul 9 minute mai tîrziu, după o fază perfectă. Bărbuţ a trimis în careu o centrare la colţul lung, Şeroni a întors în spate, de unde vîrful bănăţenilor a reluat cu capul în plasă.

Repriza a doua a fost controlată tot de gazde, chiar dacă Mulţescu i-a aruncat în luptă pe Rotariu şi Elton. Bărbuţ a liniştit apele în minutul 63, cînd a recuperat o minge în propria jumătate şi, după o cursă de aproape 60 de metri, l-a învins pe Naumovski.

Echipele de start:
ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre - Bărbuţ, Trandu, Boldea, Nicola - S. Szekely
Rezerve: Coca, Poparadu, Petrovic, Belu, Popovici, Nanu, J. Ruiz
Dinamo: Naumovski - Rus, Luchin, Asanovici, S. Filip - C. Matei, Boubacar, V. Lazăr, Curtean - Dănciulescu, Thomas
Rezerve: Manyur - Fai, Dr. Grigore, Strătilă, Elton, D. Rotariu, Pape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (788)
vasy86le
vasy86le  •  26 Iulie 2013, 20:06
Postat de ave_biancorossi pe 19 Iulie 2013, 19:49

multumesc Colonele. si tie, si lui Savi si tuturor prietenilor de pe site. imi mentin urarile de bine catre voi, sa fiti fericiti. poate vom mai vorbi, poate nu, va spun doar ca cei 7 ani pe Gsp.ro au insemnat o mare provocare. si va multumesc, si pentru bune si pentru rele. aloha und guten life for all, amigos.

Orice probleme ai avea, fii tare, lupta si mergi mai departe, esti un om de nota 10+, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, si sa aiba grija de tine .

samertx
samertx  •  20 Iulie 2013, 01:40
Postat de daveroirl pe 20 Iulie 2013, 01:33

am 2 nepoti in Buc ,3 unchi , 6 prieteni dar ma dispera tavaleala cu bagajele ...

Inerente, Bzaftă!

daveroirl
daveroirl  •  20 Iulie 2013, 01:33
Postat de samertx pe 20 Iulie 2013, 01:29

Ce distanță este între Alexandria și București? Ce distanță este între Brăila și București? Dublu shift. Hai că se poate.

am 2 nepoti in Buc ,3 unchi , 6 prieteni dar ma dispera tavaleala cu bagajele ...

Vezi toate comentariile (788)
Comentează