FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul transfer e gratis! Radu Barbu va semna cu Dinamo

Barbu a fost integralist pentru Petrolul în partida disputată împotriva
Barbu a fost integralist pentru Petrolul în partida disputată împotriva "cîinilor", în campionat (1-5)

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 20:05

Dinamo îl va legitima la începutul lui ianuarie pe Radu Barbu, fundaş central ce s-a despărţit de Petrolul şi care a evoluat în trecut şi la Craiova.

Roş-albii au o afinitate pentru olteni. Pe lîngă Dănciulescu, Niculescu, Stoican şi alţii care au făcut performanţă în Ştefan cel Mare, "cîinii" mai vor să adauge un produs sută la sută al Universităţii Craiova. Fundaşul central Radu Barbu, care tocmai ce s-a despărţit de Petrolul după numai trei partide disputate pentru prahoveni în turul campionatului, va îmbrăca tricoul alb-roşu din 2012.

Fotbalistul de 22 de ani este liber de contract, nu are pretenţii financiare mari şi poate fi o soluţie pentru sistemul defensiv, el evoluînd atît ca stoper, cît şi ca mijlocaş la închidere. Referinţe bune despre Barbu a oferit şi Emil Săndoi, selecţionerul "naţionalei" de tineret. În ianuarie, Radu va semna un acord pînă în vară cu Dinamo, cu opţiune de prelungire.

"Vin cu inima deschisă la Dinamo. Nu am pretenţii financiare foarte mari, singurul lucru pe care îl cer este ca oamenii care mă vor să aibă încredere în mine sută la sută" (Radu Barbu, fundaş)

35 de meciuri are Radu Barbu în Liga 1, dintre care 32 pentru Ştiinţa

Promisiuni pentru Munteanu

Cătălin Munteanu intră de la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract, iar pe 26, luna viitoare, va împlini 33 de ani. Cel mai bun pasator din Liga 1 este dorit şi de Universitatea Cluj, dar conducerea i-a transmis că-l aşteaptă să semneze un nou acord imediat ce va reveni din vacanţă. "Cap de Zmeu" şi Andrei Mărgăritescu vor petrece trecerea dintre ani în Seychelles.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
ionut.07
ionut.07  •  28 Decembrie 2011, 15:56

*astea abia s-au calificat. Daca erau in locul vasluienilor, mai mult ca sigur ca bucuria lor ar fi fost curmata. Dinamo a avut asa-zise performante la nivelul investitiilor. A investit la fel ca si cei de la Medias sau Otelul, iar performantele au fost pe masura. La ei si cu investitii, nu se vad performantele.Neputinta lor inseamna amicalele altor 7-8 echipe din campionat. Desigur, toti au facut blat cu echipele pe care ei n-au fost in stare sa le bate, dar nu zic c-au avut 9 pct cu ajutorul arbitrilor si-n alte 2 meciuri cu echipele pretendete la titlu au profitat de superioritate numerica.O atitudine care se regaseste la cioban.Si se mira de ce mai sunt facute oi.

ionut.07
ionut.07  •  28 Decembrie 2011, 15:52

Se vede clar fustrarea ovinelor. Altfel, n-ar mai face comentarii la articolele legate de Dinamo.Tot vin cu argumente si spun ca sunt suporteri dinamovisti care comenteaza la articolele stanei. In afara de 1-2 suporteri dinamovisti, care,recunosc ca n-au ce face, niciun suporter dinamovist nu comenteaza la articolele legate de stana. Si oricum acei suporteri sunt injurati de acei suporteri de tastatura, de wikipedia si de emisiunile cu Becali, care au mii de comentarii. S-a vazut fustrarea lor si din reactiile pe care le-au avut dupa succesul cu noi. Se lauda ca s-au calificat in primavara, dar au uitat ca ciobanul a investit mai mult decat Haifa, larnaca si Poltava la un loc si cu toate ast

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  28 Decembrie 2011, 14:56
Postat de terminatorul2 pe 28 Decembrie 2011, 14:05

La invatat nasul pe fin sa ia jucatori gratis , :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Poate te invata si pe tine scrii!! "la invatat nasul" Pana atunci iti transmit si eu "la mai mare" !!!! stai putin, ca sa intelegi o sa scriu asa "l-a mai mare! " :)))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează