FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Principala ţintă pentru sezonul viitor » Răzvan Lucescu vrea să facă un transfer bombă la Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 16:40

Răzvan Lucescu va lua la finele sezonului o decizie legată de viitorul său pe banca tehnică a Petrolului. Totuşi, actualul antrenor al "găzarilor" a precizat în cîteva rînduri că ar agrea o continuare la Ploieşti.

În aceste condiţii, dacă va continua la Petrolul, Lucescu jr. şi-a schiţat o listă de transferuri şi vrea un jucător la echipă cu orice preţ.

Este vorba despre Ciprian Deac, un mijlocaş cu care a mai colaborat în trecut şi la Rapid.

Deac este în prezent sub contract cu CFR Cluj, iar în acest sezon a marcat de 3 ori în 21 de meciuri disputate pentru ardeleni. În Liga 1 are 151 de meciuri şi 20 de goluri.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
bpaun
bpaun  •  26 Aprilie 2014, 17:46

Frate, daca vine si asta propun sa schimbam numele Strazii Stadionului in Calea Mosilor...

mplttev
mplttev  •  24 Aprilie 2014, 23:44

Deac nu e jucator prost. Nu stiu cat de bine se va adapta in angrenajul Petrolului. Oricum e mai bun decat Camara Morar Zicu. Petrolul are nevoie de fundasi si nimeni nu vede asta. Bineinteles, nici un varf de calitate n-ar strica, dar asta cauta toate echipele din Liga întâi. Unde esti tu Bokila, unde esti tu Hamza _!

torque1981
torque1981  •  24 Aprilie 2014, 13:01

Asta sper ca este o stire intarziata de 1 aprilie - ne ajunge Zicu nu mai avem nevoie de un jucator ratat.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează