FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Probleme la ACS Poli! Bănățenii au fost amendați de Comisia de Disciplină a FRF și riscă o nouă depunctare!

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 17:31

Timișorenii au noi probleme din cauza situației financiare. ACS Poli nu și-a achitat restanțele față de Claudiu Belu și a primit o amendă de 3.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF.

Mai mult, formația bănățeană din Liga I riscă să fie depunctată din nou dacă nu-și plătește în următoarea lună toate datoriile acumulate până la 30 iunie.

ACS Poli nu a putut respecta nici termenul dictat săptămâna trecută la comisiile FRF. Astfel, penrtu neexecutarea unei hotărâri CNSL, pentru datoriile către Claudiu Belu, clubul timișorean a fost sancționat în baza art. 24.c.1.a din RSTJF, conform lpf.ro.

Pe baza regulamentului timișorenii au primit o amendă de 3.000 de lei, cuantumul cel mai mic prevăzut pentru această situație, dar are de asemenea cinci zile la dispoziție să efectueze plata către jucător.

Altfel, următorul termen e stabilit pentru 21 septembrie. Conform surselor noastre datoria către Belu e de 3.700 lei. Nu e o sumă mare, dar clubul duce lipsă de lichidități în continuare. O altă situație care ”arde” e datoria mai mare către Daniel Stanciu care era de 6.700 de lei, în acest caz CNSL a dat termen 7 septembrie.

Gruparea timișoreană riscă să fie depunctată pentru aceste cauze cu câte 2 puncte pentru fiecare speță. De asemenea, clubul e sub monitorizare și trebuie să-și achite toate datoriile de până la 30 iunie până la finele lunii septembrie, altfel riscă noi depunctări, probabil câte -2 puncte pentru fiecare speță în parte. Belu a semnat în vară cu ASA Tg. Mureș după expirarea contractului cu ACS Poli.

Bănățenii au pornit noul sezon cu un handicap de 14 puncte tot din cauza problemelor financiare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
polistul68
polistul68  •  06 Septembrie 2016, 20:17
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Septembrie 2016, 02:20

in sase etape a batut numai pe CSU ...sa vezi cate echipe bate in douazeci de etape fara ajutorul arbotrilor ...stai numai sa vezi ...echipa de adunaturi ce sunteti ...cu un antrenor ce pierde de la 2-0 acasa cu Iasi ...*** ...

Amice, vorbeste mai frumos..pari mai in virsta un pic..astia suntem, cu astia defilam...suntem la fel de clonati si voi...dar la noi macar nu exista un Mititelu, care sa scaota la iveala adevarata Craiova anul viitor...

foykingman
foykingman  •  05 Septembrie 2016, 21:54

*** recas nu mai exista, nu mai vb aiurea tot de recas 90% din recaseni tin cu poli ....... cand o venit echipa de la mitici toti or sustinuto, vaisamar......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  01 Septembrie 2016, 05:22

Recasul este o echipa foarte slaba, dar mult mai buna decat Craioguta. Sa vazut diferenta la meciul direct. Daca ar juca in campionat doar contra Craiolgutei, Recasul ar fi campioana.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează