FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - TG. MUREŞ, AZI, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme mari de lot pentru giuleşteni » Au mai rămas 14

Grigorie prinde un tricou de titular şi va juca în ofensivă Foto: Gabriela Arsenie
Grigorie prinde un tricou de titular şi va juca în ofensivă Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 00:17

Rada va avea pe bancă doar 4 jucători de cîmp apţi sută la sută, doi dintre ei fiind tinerii Ciolacu şi Ioniţă

Marian Rada are insomnii înaintea partidei de azi cu FCM Tîrgu Mureş. În afara mai vechilor accidentaţi, Cassio, Sburlea şi Cesinha, tehnicianul Rapidului nu-l va putea folosi nici pe Mihai Roman, care are o contuzie puternică la genunchi, suferită în partida cu Steaua (1-0). În plus, Costin Lazăr şi Daniel Pancu au ieşit şi ei şifonaţi din meciul cu roş-albaştrii şi au şanse minime să fie pe teren astă-seară, giuleştenii temîndu-se că i-ar putea pierde pentru ultimele două confruntări ale sezonului, dacă vor evolua. Totuşi, din lipsă de soluţii, cei doi fotbalişti care acuză probleme musculare au fost opriţi în lot pentru partida cu formaţia lui Sabău. Pe bancă se vor mai găsi şi tinerii Alexandru Ioniţă (16 ani) şi Andrei Ciolacu (19 ani), alături de Pavel Vidanov şi Candido Costa.

Dacă absenţa lui Lazăr nu e chiar atît de gravă, Olberdam şi Grigore fiind jucătorii care vor face cuplu în centrul liniei mediane, lipsa lui Pancu îl determină pe Rada să-l urce în ofensivă pe Ştefan Grigorie, pe postul de al doilea atacant, în spatele vîrfului împins Ovidiu Herea.

"Avem probleme de lot, dar ar fi păcat să nu cîştigăm. În eventualitatea unui eşec, am da cu piciorul punctelor obţinute în Ghencea"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Două victorii "afară" după doi ani
De la venirea sa pe banca tehnică, Marian Rada a obţinut 6 puncte în două etape, ambele jucate în deplasare: cu Pandurii (1-0) şi cu Steaua (1-0). Rapidiştii nu mai cîştigaseră două meciuri consecutive în deplasare din 2009. În urmă cu fix doi ani, pe cînd alb-vişiniii erau pregătiţi de Viorel Hizo, echipa din Grant a cîştigat la Buzău (1-0) şi în Ghencea (2-1).

"Jucăm pentru domnul preşedinte"
Giuleştenii vor neapărat o victorie azi, cu Tîrgu Mureş, de la 21:00, pentru a i-o putea dedica lui Dinu Gheorghe. Preşedintele executiv al Rapidului trece prin clipe grele, soţia sa fiind grav bolnavă. "Vrem neapărat să luăm toate punctele şi să-i dedicăm acest succes domnului Dinu. E un lucru mărunt, dar e tot ce putem face. Dînsul trece printr-o perioadă grea, are probleme serioase, de viaţă, nu prostiile care sînt în fotbal", au spus elevii lui Rada.

inbox
- Dinu Gheorghe explică de ce e importantă victoria din Ghencea: "În momentul ăsta depindem doar de noi, nu mai stăm la mîna altor rezultate. Dacă vom cîştiga aceste ultime trei jocuri, atunci vom fi în Europa".
- Rada spune de ce nu l-a oprit în lot pe Bornescu nici pentru meciul de azi: "El şi Coman sînt doi portari de mare valoare. Dani a apărat foarte bine cu Steaua şi merita să rămînă titular, iar un portar precum Mircea nu poate să stea pe bancă!".

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (11)
bartales64
bartales64  •  07 Mai 2011, 18:00

dar nu spune nimeni despre cazul Spadacio din conducerea Rapidului , adica cand a fost ultima data platit , sa ne dam si noi seama cine are dreptate ?????/

madridpytyc
madridpytyc  •  07 Mai 2011, 14:51

coman rui d. marcos A. m.constantin bonfim(bozovic) roman spadacio lazar tibi balan herea curelea(sburlea) (moraes) ar mai misca careva dc ar fi si liniste si bani? eu zic ca ar fi o poveste dc am fi lasati sa jucam cu juc paltiti la zi..stadionul refacut si cu lucescu antrenor.......

madridpytyc
madridpytyc  •  07 Mai 2011, 14:45
Postat de filozoful pe 07 Mai 2011, 14:06

..ma nu mai pomeniti de TRADATORI,astia nu au nici viata in fotbal si nici Dumnezeu nu-i ajuta.Nu murea Spadacio de foame cand mai erau cateva etape........o SCARBA DE OM,SA-I MOARA LA INTRARE.......TRADATORULE!.

astea e sper sa facem o echipa cu mai multi romani as vrea sa vina marinescu de al steaua ca e liber curelea de la sportul si balan,dupa curtean de la tm si asa nu prea joaca dupa sa vian bonfim liber si revina spadacio si lazar sa nu plece si sa plece asa:cecinha cassio vidanov ca le da m salarile degeaba.....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează