FOTBAL  »  Superliga  »  BOALĂ

Probleme mari de sănătate pentru Florentin Petre » "Nu pot sta mai mult de trei ore în picioare" :S

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 18:23

Floretin Petre, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a lui Dinamo, are din nou probleme de sănătate.

Fostul mijlocaş se luptă din nou cu virusul hepatitei C, boală cu care a fost diagnosticat prima dată în urmă cu 15 ani, cînd era în activitate. Petre merge săptămînal la spital pentru a face tratament cu interferon şi nu are voie să stea în picioare mai mult de cîteva ore, potrivit Cancan.

"A fost cumplit. Îmi căzuse părul şi slăbisem enorm. Parcă eram o umbră. Am început de trei luni şi mai am cel puţin două de tras. Vin la spital o dată pe săptămînă şi iau pastile. Din cauza tratamentului nu pot sta mai mult de trei ore în picioare.

Medicamentele îţi dau o stare dificilă şi nu prea mai eşti aşa cum erai înainte. Pentru moment sînt slăbit, dar cu siguranţă voi deveni mai puternic", a declarat Petre pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2015, 13:30

Prin cate a mai trecut si Petre.....razbate el si din asta !

sandi
sandi  •  23 Martie 2015, 13:18

RESPECT!!!! asta ar trebuii sa vada tinerii, astfel de oameni de modele in viata. acest om a revenit dupa hepatita c si accidentul din delta si a jucat de rupea norii. Multa sanatate Piticule!!!! Forza Dinamo Bucuresti!!!!

doritor
doritor  •  23 Martie 2015, 07:41

Curaj si speranta Florine mai invinge-o inca odata.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close