FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! Absență importantă la meciul cu Viitorul

Adrian Mihalcea are probleme de lot +22   FOTO
Adrian Mihalcea are probleme de lot

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 16:36 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 19:04

Dinamo joacă joi, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viitorul, liderul din play-out, iar antrenorul Adi Mihalcea are mari probleme de lot. 

  • Viitorul - Dinamo se va disputa joi, de la 20:00, și va liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și Digi Sport

„Câinii” sunt ultimii în clasament și au nevoie de victorie pentru a mai spera de la salvarea de la retrogradare, dar au absențe importante. Pe lângă atacantul Slavko Perovic, care are probleme la inimă, și Ioan Filip, căruia i-a fost reziliat contractul, Dinamo are o absență de ultimă oră: Filip Mrzljak. 

Din informațiile GSP.RO, mijlocașul croat de 27 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo, nu a făcut deplasarea la Constanța din cauza unor probleme musculare. 

20 de meciuria jucat Filip Mrzljak pentru Dinamo în acest de Liga 1

Pe cine bagă Mihalcea?

Astfel, pentru acest meci, Mihalcea mai are un singur mijlocaș central pe care se poate baza, Alexandru Răuță, și va fi nevoit să improvizeze. Pentru al doilea loc în centrul terenului, Mihalcea ar vrea trei soluții la îndemână. Antrenorul poate miza pe fundașul Ricardo Grigore, care a mai jucat la mijloc, pe Ionuț Șerban, care n-a jucat niciun meci în acest sezon, sau pe Diego Fabbrini, pe care l-ar putea folosi pe o poziție mai defensivă. 

FOTO Imagini tari de la Dinamo - FC Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO Sichitiu, despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Situație haotică la Dinamo! Jucătorul a aflat la LPF că echipa nu i-a prelungit contractul + ce i-a cerut Bălănescu

Cornel Dinu a șters pe jos cu un fost angajat al clubului: „Îi dezumfla cauciucurile lui Straton!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  02 Iulie 2020, 00:53

DEMISIA !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU !!!

markksson
markksson  •  02 Iulie 2020, 00:22

Interesant cum va aborda Hagi meciul. Daca este profesionist si nu i se face mila, Dinamo are ZERO sanse sa evite infrangerea. Exista miracole, e adevarat, dar in mod normal Viitorul ii face KO.

creeperno
creeperno  •  01 Iulie 2020, 22:55

Nu ne retragem

Vezi toate comentariile (14)
Comentează