FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru Petrolul! Mircea Rednic a pierdut un titular important

Articol de - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 16:50

După ce în primul cantonament nu a marcat nici un gol, Petrolul are probleme în ofensivă, iar Toto Tamuz s-a operat.

Toto Tamuz a suferit, la Istanbul, o intervenţie chirurgicală la nivelul meniscului extern al genunchiului stîng, după ce jucătorul acuzase dureri încă din timpul primului cantonament, efectuat de ploieşteni în Antalya.

Tamuz a pierdut în această perioadă două oportunităţi de transfer, una în China iar cealaltă la Konyaspor, şi va lipsi o lună de pe teren.

Rămaşi cu un singur jucător de atac în lot, Patrick N'koy, oficialii Petrolului au demarat de urgenţă căutările pentru găsirea unui jucător care să completeze compartimentul ofensiv al echipei ploieştene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează