FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru Steaua cu o zi înainte de Legia » Reghe a scos din antrenament un jucător de bază!

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 20 august 2013 14:43

Nu este linişte la Steaua cu doar o zi înaintea meciului tur dintre Steaua şi Legia de pe Naţional Arena care va fi liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

Astăzi, la antrenamentul oficial înaintea confruntării cu polonezii, Iasmin Latovlevici a fost scos din antrenament, conform Digisport.

Se pare că Lato a revenit apoi la antrenament, dar Reghecampf nu a vrut să audă şi i-a făcut semn să meargă la vestiare. Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care Latovlevici nu a mai făcut antrenamentul de astăzi.

Reghecampf a comentat incidentul într-o conferinţă de presă, explicînd că se va baza pe Lato în meciul cu Legia: "Lucrurile s-au lămurit, am avut deja o discuţie cu el. Eu ţin foarte mult la disciplină, nu accept nici o abatere. Acum totul este ok".

Există însă şi veşti bune pentru Steaua, Chiricheş, Georgievski şi Tătăruşanu s-au pregătit normal şi vor fi titulari cu Legia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (156)
transilvanialibera
transilvanialibera  •  20 August 2013, 18:45

lato vrea sa plece ....s-a saturat sa joace si sa fie platit cu cacareze

sexilian
sexilian  •  20 August 2013, 18:27

putinari fiti darji,colectionati cat mai multe pulane,pe carca si vede-ti cum faceti sa va lucreze uefa de tot si sa nu mai auzim de voi macar doi ani,succesuri la bataia cu jandarmii,nu va lasati vitejilor,voi sunte-ti cei mai indreptatiti sa ne distrati,noi vom schimba treba aia cu cine tine cu steaua sa-i familia, in cine tine cu steaua isi f familia,dragut nu, ai ca minti odihnite aveti,puneti-le la treaba.

dlq1
dlq1  •  20 August 2013, 18:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce legatura e intre comentariul tau si articolul comentat??????????????????

Vezi toate comentariile (156)
Comentează