FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Problemele continuă la Rapid şi după sosirea lui Dinu Gheorghe: "Ne-a zis să renunţăm la bani, altfel nu mai jucăm!" :O

Articol de - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 21:15

Fotbaliştii neplătiţi povestesc că noua conducere le-a propus să abandoneze salariile restante. "În caz contrar, stăm pe bară pînă la finalul contractelor", susţin aceştia


Valurile nu contenesc să lovească pontonul Giuleştiului, aflat pe locul 16, la 5 puncte distanţă de poziţia care asigură salvarea. Nici măcar după sosirea lui Dinu Gheorghe ca preşedinte! Joi dimineaţă, el s-a întîlnit cu o parte din jucătorii Rapidului, grupul celor care au salarii restante şi le expiră contractul în vară.

"Ne-a spus că putem pleca liberi dacă renunţăm la banii pe care nu i-am primit". Majoritatea fotbaliştilor au strîmbat din nas, mai ales că unii dintre ei nu şi-au încasat sumele din contracte pe ultimele 8-9 luni!

Şi 14 salarii restante
Refuzul nu l-a mulţumit pe "Vamă". "Ne-a avertizat că nu mai prindem echipa, că nu vom mai juca pînă la expirarea contractului dacă nu renunţăm la sumele cuvenite", povestesc aceştia, sub protecţia anonimatului.

Problemele cu banii au fost dezvăluite în trecut chiar şi de antrenorul Marian Rada: "Fiind în insolvenţă, trebuie plătite şi salariile din urmă. Cumulat, eu am 14 de primit!". Dinu Gheorghe nu a putut fi contactat pentru a comenta declaraţiile fotbaliştilor.


Au răbufnit acum două săptămîni
La sfîrşitul lunii octombrie, cînd Rapidul a început să aducă fotbalişti străini pentru a întări lotul, cîţiva jucători ai echipei s-au declarat nemulţumiţi. În frunte cu simbolul Daniel Pancu! "Să ni se dea nouă banii şi după aia să vină şi 30 de fotbalişti noi, nu ar fi nici o problemă", a punctat căpitanul alb-vişiniilor.

"De săptămîna viitoare, Rapid va fi un club de invidiat, cu salariile la zi! Uşor-uşor problemele se rezolvă"
Dinu Gheorghe, la DigiSport, pe 13 noiembrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cipet
cipet  •  17 Noiembrie 2014, 09:22

sub protectia anonimatului am aflat ca Răzvan Luţac a scris si el cateva randuri dupa dictare. zic ca e normal ca cei care au fost rezerve chiar si acum la 10 puncte in 14 etape, dar si multi dintre cei care au fost pe teren la aceste jocuri sa aiba necazuri si cumva sa fie nevoiti sa-si ia viteza de la echipa, dar nu cred ca situatia e mai grava ca la cel putin alte 10-12 echipe, asa ca rabdare........

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:15
Postat de karpov.anatoli pe 15 Noiembrie 2014, 12:55

Nu mai bine jucam si noi fotbal, ceva?

eu personal va urez mult succes, sa scapati de situatia financiara foarte grea, sa aduceti cativa jucatori de valoare si sigur veti redeveni o echipa buna, chiar puternica, in timp.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:13
Postat de gicapuia pe 15 Noiembrie 2014, 17:37

Ati incercat un juma juma la restante ?!?!?!?!!?

>)) da, ar fi o idee buna.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează