FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Problemele de la Petrolul continuă! Echipa se mută din oraş

Articol de - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 13:39

După arestarea finanţatorului Dan Capră, problemele financiare continuă să apară la Petrolul şi există posibilitatea ca echipa să nu mai dispute meciurile de pe teren prorpiu pe arena "Ilie Oană", din cauza datoriilor la chirie.

Aseară, Viorel Ion, antrenorul Gloriei Buzău, a intrat în direct la postul de radio Sport Total FM şi a confirmat că "găzarii" au contactat conducerea clubului său.

"Au vrut să afle în ce condiţii ar putea Petrolul să joace meciul cu Chiajna pe stadionul din Buzău", a declarat antrenorul.

"Lupii" au datorii de aproximativ 280.000 de euro la firma care administrează arena din Ploieşti, iar reprezentanţii acesteia nu le-ar mai permite să joace acolo dacă nu vor fi achitate măcar o parte din restanţe.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
gardenparty
gardenparty  •  04 Decembrie 2014, 21:50
Postat de steaua.libera pe 02 Decembrie 2014, 16:46

De ce nu se duc pe 9 mai(Astra)? Oricum actualul Petrolul din Astra se trage. (In Liga 2, Petrolul se chema CSM Ploiesti si era a lui Niculae)

inseamna ca castra e petrolul/?cacofonie voita.

gardenparty
gardenparty  •  04 Decembrie 2014, 21:47

MMUURREE jesepe.

agb87
agb87  •  03 Decembrie 2014, 17:38
Postat de dudulici pe 03 Decembrie 2014, 07:46

Bai fanica,petrolist de generatii,ia intreaba tu petrolisti mai batrani,de unde vine echipa asta a voastra?Nu cumva de la Bucuresti?!Si nu cumva prin directive comuniste care au mutat Flacara Bucuresti,fosta celebra Juventus Bucuresti,la Ploiesti?!Asa ca lasa ciocul mai mic cu generatiile,Petrolul nu a existat inaintea Stelei sau a lui Dinamo!E tot o echipa comunista,ca si astea!Si la cat a stat prin B in ultimii 10 ani,nu e nicio paguba in ciuperci ca ajunge iar in B,zilele astea!

Vai de capul tau! prea multi imbecili ca tine in tara asta...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează