FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Profită de problemele rivalilor » Dinamo vrea să transfere doi rapidişti

Nicolae Vasile a avut o prestație bună contra lui Dinamo, scor 0-1, dar l-a scăpat din marcaj pe Dănciulescu la unicul gol. După meci, veteranul
Nicolae Vasile a avut o prestație bună contra lui Dinamo, scor 0-1, dar l-a scăpat din marcaj pe Dănciulescu la unicul gol. După meci, veteranul "cîinilor" l-a încurajat pe tînăr

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 01:16

Dinamo vrea să profite de necazurile Rapidului şi doreşte să achiziţioneze doi giuleşteni: fundaşul stînga Nicolae Vasile, 17 ani, şi mijlocaşul Alexandru Ioniţă II, 18 ani.

Încă vii, spre deosebire de necazurile care s-au abătut pe capul steliştilor şi rapidiştilor, "cîinii" încearcă să se resusciteze şi să facă mutări pe piaţa de transferuri. Şefii din Ştefan cel Mare au demarat discuţii diverse cu foarte mulţi fotbalişti, dar şi-au oprit ochii şi asupra jucătorilor de la Rapid, club aflat în insolvenţă şi care va fi retrogradat în liga secundă, în cel mai bun caz.

Astfel, doi dintre puştii din Grant, Nicolae Vasile şi Alexandru Ioniţă II, sînt pe placul dinamoviştilor, de aceea s-a luat legătura, mai întîi, cu părinţii fotbaliştilor, spre a şti dacă aceştia ar fi dispuşi să îmbrace tricoul alb-roşu, în ciuda simpatiilor lor. Răspunsul a fost pozitiv pentru "cîini", însă li s-a transmis ferm: "Trebuie să vă înţelegeţi şi cu clubul, dar şi cu jucătorul, dar nu pe salarii de nimic, de 2.000 de euro pe lună. Nu pleacă de la sărăcie la sărăcie...".

Vasile, 17 ani, a jucat 12 meciuri, toate ca titular, în această primăvară, pentru formaţia giuleşteană. A strîns 1.035 de minute şi 5,75 media notelor din Gazetă. Ioniţă II, 18 ani, a bifat 9 meciuri, doar 3 ca titular, acumulînd 322 de minute, cu o medie a notelor de 5 în GSP.

600.000 de euro este cota lui Nicolae Vasile, conform transfermarkt.de

200.000 este cota lui Alexandru Ioniţă II conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Europa îi vrea, dar degeaba
UEFA a anunţat ieri pe site-ul oficial că Dinamo are permisiunea de a evolua în cupele continentale, după ce s-au achitat datoriile către diverşi jucători. Corpul de Control Financiar al Cluburilor suspendase 8 cluburi, iniţial, dar 6 dintre ele, Dinamo, Malaga, Hajduk Split, Osijek, Partizan şi Vojvodina, au achitat restanţele, astfel că acestea au primit "verde" pentru a evolua în cupele europene, dacă se califică. În schimb, Rapid Bucureşti, club intrat în insolvenţă şi retrogradat în liga secundă, şi Arsenal Kiev au fost suspendate pentru viitorii 3 ani din competiţiile continentale. Iar giuleştenii au primit şi-o amendă de 100.000 de euro.

Bani pentru vacanţă
Oficialii le-au transmis jucătorilor că trebuie să-şi dea silinţa să învingă în ultimele două runde, cu Viitorul, acasă, şi la Galaţi, pentru ca Dinamo să nu piardă locul 5 în favoarea Vasluiului, ceea ce ar însemna un minus de 180.000 de euro din drepturile TV. Altfel, "nu se ştie cînd se vor plăti salariile restante, ar fi păcat să staţi cu griji în vacanţă!". O parte dintre fotbalişti au primit deja un salariu restant, a mai rămas unul, plus bonusurile individuale.

Alexe dă emoţii
Dacă Boubacar şi Matei au reintrat la antrenament, alături de colegi, Marius Alexe dă emoţii staff-ului tehnic pentru meciul de mîine, cu echipa lui Hagi. Golgeterul roş-albilor, 14 reuşite, are probleme la gleznă, după ce-a fost lovit în ultimele partide. Nu se ştie încă dacă Ţălnar va risca folosirea lui cu Viitorul.

Contra, un milion de euro pentru transferuri
Cum Ţălnar va pleca din vară, în străinătate, dinamoviştii au reluat discuţiile cu Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, mai ales că acesta are probleme la club, întrucît a cerut un buget consistent pentru transferuri, iar conducătorii ploieştenilor vor, mai întîi, să se încheie sezonul, abia apoi să ia în calcul sosiri şi plecări de fotbalişti. "Poate eu nu voi mai fi din vară la Petrolul. Sînt supărat pe anumite lucruri, iar dacă acestea nu se vor schimba, nu cred că voi rămîne", a spus "Guriţă". Negoiţă îl vrea la Dinamo, dar trebuie să-i pună la dispoziţie un buget de transferuri de un milion de euro, spun surse apropiate clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
adimutu14
adimutu14  •  23 Mai 2013, 16:18

Dinamo ar da lovitura daca i-ar transfera pe astia 2, pe Vasile l-as pune direct titular pe partea stanga in locul lui Musat!

gymd
gymd  •  23 Mai 2013, 15:20

sexilian: stim un singur lucru, ca veti disparea de pe harta ligii 1, asta este bine pt Romania ca scapa lumea de focarul de infectii pe nume JuLESTI, vezi ca ramaneti doar cu femeia de servici, si aia nu are destule materiale de curatatorie pt a baga alti 11 jucatori, sa va bucurati cu Mopuri,Galeti,Maturi :))))))))))))))))))

gymd
gymd  •  23 Mai 2013, 15:19

vamady21: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează