FOTBAL  »  Superliga  »  AREST

Profu' a comis-o din nou! » Lider de galerie bucureştean prins în flagrant cu droguri

Articol de - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:08

Liderul galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, a fost arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1.250 de lei, au anunţat surse judiciare pentru Mediafax. 

Mihnea Ionescu era urmărit de anchetatori de mai mult timp, fiind bănuit că vindea droguri şi membrilor galeriei dinamoviste. Dintre aceştia, anchetatorii au identificat peste 25 de persoane care au cumpărat canabis.

Anchetatorii au aflat că Mihnea Ionescu aducea marfă de la un bărbat, care aducea en-gros din Olanda, iar apoi le vindea cu 50 sau 60 de lei gramul. Sursele citate de Mediafax susţin că Mihnea Ionescu le spunea clienţilor că este ofiţer antidrog sub acoperire.

Liderul galeriei dinamoviste a fost prins în flagrant pe strada Nicolae Titulescu alături de un complice, Alecsandru Aurelian Trandafir, un alt membru important din galeria "cîinilor".

Magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare pentru 30 de zile. "În fapt, faţă de inculpat există suspiciunea rezonabilă că în data de 25.06.2014 a vîndut unei persoane 39,78 de grame de canabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vînzare, cantitatea netă de 38,98 grame de canabis precum şi o hîrtie ce conţinea cantitatea netă de 4,33 grame de canabis.

Totodată el a fost depistat şi în data de 17.04.2014 deţinînd asupra sa cantitatea netă de 0,95 grame de canabis", se arată într-un comunicat emis de DIICOT.

A mai fost prins şi înainte de Dinamo - Steaua

Profesor de geografie, Mihnea a mai fost ridicat şi pe 18 aprilie, înaintea derby-ului Dinamo-Steaua, asupra sa fiind găsite droguri. "La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa aproximativ două grame de substanţe halucinogene.

Liderul galeriei dinamoviste a fost predat la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor", a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (87)
luc11
luc11  •  28 Iunie 2014, 12:31

canabis...adica iarba aia legala din unele tari care se vinde si pe card in cafenele, iar unii de pe aici fac comparatii cu nenorocitii de interlopi care intra in casa oamenilor si ii ia la bataie

decuadi
decuadi  •  27 Iunie 2014, 21:57
Postat de conasu_boeru pe 27 Iunie 2014, 16:40

Pentru stelistii care posteaza pe aici toate prostiile : Va maturizati si voi odata sau nu sunteti in stare decat de texte rasuflate cu continut mediocru, care credeti voi ca ar fi ironii ?!

Pai ma c0ica bou-ierule, daca tu te referi la maturizare, sa intelegem ca ti s-a intamplat de curand, nu-i asa? ca tu esti un d3m3nt care intra si innjura la steaua zilnic. deci drogatilor, luati cu paine _|_

silviu74
silviu74  •  27 Iunie 2014, 17:57
Postat de conasu_boeru pe 27 Iunie 2014, 16:40

Pentru stelistii care posteaza pe aici toate prostiile : Va maturizati si voi odata sau nu sunteti in stare decat de texte rasuflate cu continut mediocru, care credeti voi ca ar fi ironii ?!

Voi cand ati facut pe steaua penala din cauza liderului galeriei musteata care a fost arestat, ERATI MATURI ATUNCI???? Asta este dreptul la replica al stelistilor, si apropo, sunteti mai penali ca steaua la cati catei sunt inchisi !!!!! CIOCU MIC !

Vezi toate comentariile (87)
Comentează