FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Proiectul New Dinamo, faza a doua: S-au acoperit cu Tobă! :)

Tobă a glumit în timp ce poza pentru gsp:
Tobă a glumit în timp ce poza pentru gsp: "Va trebui să fim lei în sezonul care începe"

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 22:59

Dinamo a ajuns să transfere în regim de criză de la U Cluj, în condiţiile în care Alexe va pleca la Cesena la jumătatea lunii, iar Torje aşteaptă OK-ul şefilor.

Prima achiziţie a lui Dinamo din acest sezon e, de fapt, un împrumut. Georgian Tobă s-a antrenat ieri cu roş-albii, el fiind transferat temporar pînă în iunie 2012. Jucătorul a fost adus pentru a acoperi plecarea fie a lui Marius Alexe, fie a lui Gabi Torje. Fotbalistul de 22 de ani poate evolua atît ca mijlocaş stînga, cît şi dreapta!

Pentru Alexe, negocierile cu Cesena s-au intensificat, iar actele pentru împrumutul pe un sezon vor fi parafate curînd. Marius va termina stagiul cu Dinamo, italienii lui Adi Mutu urmînd să se reunească la jumătatea lunii, cînd îl aşteaptă şi pe fotbalistul de 21 de ani pe care vor să dea 600.000 de euro.

Situaţia lui Torje, cotat la 4 milioane de euro, e ambiguă. Îl vor Lokomotiv Moscova, Wolfsburg, Lille, iar la meciul cu EAU (1-1), Remi Garde, managerul lui Olympique Lyon, l-a urmărit din tribună. Şi-a notat cîteva faze, iar cînd micuţul mijlocaş a fost înlocuit a părăsit arena. Roş-albii ştiu de interesul francezilor şi aşteaptă o ofertă oficială zilele acestea, dar apropiaţii fotbalistului susţin că tot ruşii de la Lokomotiv sînt favoriţi.

"Îmi pare bine că am ajuns la Dinamo, sper să joc bine şi să confirm că pot fi o soluţie. Băieţii m-au primit foarte bine, nu am probleme de acomodare" (Georgian Tobă, mijlocaş Dinamo)

17 meciuri şi un gol are Tobă în prima divizie la U Cluj şi Unirea Urziceni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
budur
budur  •  09 Iulie 2011, 23:27

a jucat si el la UTA in divizia B.si a facut destul de bine

flafy
flafy  •  08 Iulie 2011, 12:47

Toba este un fotbalist foarte bun l-am vazut si la Unirea Alba-Iulia si in meciul lui "U" Cluj cu Zestafoni!!pacat ca e doar inprumut oricum nu avem bani de el...cat despre Torje si Alexe sunt mari sanse sa ramana....

zidane92
zidane92  •  08 Iulie 2011, 11:55
Postat de vladutzzz89 pe 08 Iulie 2011, 08:49

prefer sa vad jucatori romani de 17-25 de ani decat straini amatori...... apropos, unde sunt chipciu, parvulescu si eric? din surse sigure, astia erau acontati de dinamo.......

nu mai te da tu smecher vrei sa zic si de voi ca va laudati de 2 ani ca ii luati pe moraes si goga apropo imi plac cum joaca cei doi la steaua dar cand debuteaza?=))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează